WWDC 2013: Apple are noi produse din seria Mac Pro: "Create de Apple în California. Asamblate în SUA"

WWDC 2013: Apple are noi produse din seria Mac Pro:

Phil Schiller a introdus noile echipamente Mac Pro. Arată ca un produs Braun. FOTO The Verge

Apple a anunţat la WWDC 2013 noi produse Mac Pro. Sunt produse în SUA, iar Apple a apelat tot la procesoarele Intel Xeon, iar pentru puterea grafică foloseşte cipuri AMD.

Ştiri pe aceeaşi temă

Apple a introdus la WWDC 2013 noi calculatoare clasice, denumite Mac Pro. Phil Schiller poate a avut cea mai bună expresie în legătură cu lipsa de inovaţie din industrie: "Pe dracu' că nu mai poţi inova!". Şi astfel a început să anunţe noutăţile din Mac Pro.

Noile calculatoare au un design nou, negrul predomină, folosesc procesoare Intel Xeon E5 care pot fi configurate până la 12 nuclee şi puterea grafică va fi data de două plăci grafice AMD. Nu lipseşte un port HDMI, şase porturi Thunderbolt 2, două porturi Ethernet şi patru porturi USB 3.0. Toată stocare se face de acum pe unităţi de tip flash, fără hard-disk-uri cu sistem mecanic, iar aceste Mac Pro pot scoate semnalul pe televizoare 4K.

Noile calculatoare Mac Pro prezentate de Apple la WWDC 2013 sunt de două ori mai rapide decât cele precedente, până la 7 teraflopi de puterede de calcul. "Editorii video, cântăreţii, graficienii se vor baza în continuare pe Mac Pro pentru a-şi face treaba. [Cu aceste modele noi] nu am vrut să facem doar o împrospătare de suprafaţă pentru vechile modele pe care le are toată lumea", a declarat Phil Schiller, directorul de marketing al Apple.

Partea mai interesantă la aceste calculatoare este că vor fi livrate direct din SUA. După cum îi place companiei să afirme, "create de Apple în California. Asamblate în SUA". Livrarea se va face cândva în toamnă, un preţ încă nu există.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările