WowFixit e o soluţie lichidă pentru protecţia ecranului telefonului

WowFixit e o soluţie lichidă pentru protecţia ecranului telefonului

Cum arată un kit WowFixit (pachete numerotate pentru a urma ciclul de aplicare).

WowFixit e o soluţie nouă pentru piaţa din România pentru protecţia oricărui ecran sau suprafeţe din sticlă, de la smartphone şi tabletă până la camere foto digitale sau smartwatch-uri.

Ştiri pe aceeaşi temă

În componenţa WowFixit intră un gel de protecţie pe bază de silicat de titan. Este uşor de aplicat şi poate fi utilizat pe orice suprafaţă de sticlă. Stratul final este impermeabil, antibacterian şi non-toxic, fiind o soluţie organică. Conform distribuitorului din România, aceasta acoperă toate neregularităţile de pe suprafaţa display-ului, protejându-l şi conferindu-i o duritate mai mare decât soluţiile similare. Desigur, dat fiind procesul de aplicare, nu există riscul apariţiei de bule, cum se întâmplă în cazul foliilor de protecţie. Şi nu afectează calitatea afişajului şi nici rezoluţia camerei telefonului.

Pachetul Wowfixit se poate comanda online, dar va fi disponibil şi în punctele de vânzare din Bucureşti şi din toată ţara. La parteneri şi distribuitori, va putea fi achiziţionat din Carrefour Colentina Bucureşti, Grand Arena Berceni Bucureşti, Auchan Militari Bucureşti, Golden Plaza Baia Mare şi Iulius Mall Cluj. WowFixit poate fi cumpărat la preţul de 59 de lei, cu livrare gratuită în toată ţara.

Am primit spre testare un kit WowFixit, care include o cârpă de microfibre, un serveţel umed pentru curăţarea ecranului înainte de aplicarea soluţiei şi soluţia propriu-zisă. N-am încercat încă să zgârii dispozitivul, dar prima observaţie e că reduce microzgârieturile (cele produse de la băgarea în buzunar a telefonului). De asemenea, e valabil că e uşor de aplicat. Ar trebui să reziste un an, dar, dat fiind acest preţ şi dacă oferă cel puţin rezistenţa unei folii de protecţie, nu este o achiziţie proastă.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

citeste totul despre: