VIDEO Simţi lipsa unui buton fizic la telefon? Pressy se introduce în mufa de căşti şi poate îndeplini orice acţiune

VIDEO Simţi lipsa unui buton fizic la telefon? Pressy se introduce în mufa de căşti şi poate îndeplini orice acţiune

Pressy este un buton care se introduce în jackul de căşti FOTO Kickstarter/Pressy

Pressy este o creaţie care a reuşit să strângă deja de patru ori mai mulţi bani decât avea nevoie pe Kickstarter şi rezolvă o problemă pe care mulţi nu o sesizau: adaugă un buton fizic oricărui smartphone.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ce este Pressy? Este un buton fizic care se adaugă la orice smartphone în interiorul mufei de căşti. Astfel, acesta poate fi modificat pentru a fi folosit la diverse comenzi, care pot fi modificate din aplicaţia specială. Creatorii săi, o echipă de doi newyorkezi, doreau 40.000 de dolari, dar cu 45 de zile înainte de final s-au strâns 167.447 de dolari.

Pressy s-a născut din nevoia creatorilor săi de a simplifica doar o anumită funcţie a telefonului, care necesită prea mult timp. De exemplu, ca să deschizi lanterna unui telefon trebuie să-l deblochezi, să intri în aplicaţie, să deschizi lanterna. Acest lucru durează puţin. Butonul Pressy ar putea înlocui acest lucru.

Cu aplicaţia pe care vor să o dezvolte cei de la Pressy, butonul va putea avea diferite funcţii, de la declanşator pentru camerele foto, la buton pentru reportofon sau check in pentru reţelele sociale. De asemenea, pentru cei care se plângeau că durează prea mult şi e complicat să închizi o conexiune 3G, butonul poate rezolva această problemă.

În descrierea de pe Kickstarter, creatorii spun că aplicaţia poate fi folosită şi pentru a suna un prieten anume, un număr favorit sau pentru a intra pe un site selectat. Dezvoltatorii şi cei care ştiu programare pot să-şi customizeze singuri butonul, pentru a face orice comandă doresc.

În fază de proiect...

Pressy a fost construit deja prin imprimare 3D şi a fost asamblat manual. De asemenea, aplicaţia este în varianta Alpha. Dacă promisiunile vor fi îndeplinite, Pressy va putea deveni realitate în doar patru luni.

Pentru a fi siguri că veţi primi un Pressy, trebuie să donaţi minimum 17 dolari. Acest lucru vă va asigura gadgetul şi aplicaţia.

Pentru 20 de dolari veţi putea personaliza butonul, în funcţie de culoare sau veţi primi un suport pentru chei - una dintre problemele butonului fiind că nu e uşor de pierdut.

Puteţi dona aici pe Kickstarter. 

Butonul funcţionează doar pe Android momentan. Oricum, ar fi fost ironic să poată să meargă pe un iPhone. Mai jos am pus video-ul cu Steve Jobs la prezentarea iPhone-ului original. A se urmări de la minutul 5.07. Se pare că Jobs a fost contrazis. Poţi pune un nou buton atunci când ai nevoie de el.

citeste totul despre: