VIDEO REVIEW Sony SmartWatch 3 - cel mai inteligent ceas cu Android Wear

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul 2014 a fost declarat anul gadget-urilor care se poartă pe mână, aşa că am avut ocazia sa vedem o mulţime de ceasuri şi fitness band-uri. Spre sfârşit de an, în mâinile noastre a ajuns poate unul din cele mai bune  gadgeturi de pe acest segment: Sony SmartWatch 3, care face parte din prima rundă de smartwatch-uri ce rulează pe noul sistem Android Wear.

Sony SmartWatch 3 rulează pe Android Wear- noua platformă Google creată doar pentru ceasuri. Practic tot ce mişcă este bazat pe notificări care apar sub formă de astfel de carduri, deci o bună parte din notificările pe care le vedeai doar când scoteai telefonul din buzunar, acum le poţi avea pe mână.

În general, sistemul rulează foarte rapid, avem un procesor quad core şi 512mb memorie operativă. Este clar că pentru a folosi astfel de smartwatch avem nevoie de un smartphone Android, care suportă Bluetooth 4.0. 

Totuşi, Sony SmartWatch 3 este primul ceas pe Android Wear care are GPS integrat, aşa că spre deosebire de restul modelelor, nu e nevoie să porţi în buzunar şi telefonul atunci când ieşi la alergat.

Sony SmartWatch are şi cea mai mare baterie de pe un ceas, chiar mai mare decât la LG G Watch R, 430 de miliamperi, care permit o autonomie de 2 zile.

Urmăriţi review-ul video în clipul de mai jos. Nu uitaţi: comentaţi, Subscribe pe YouTube şi Devino Fan pe blogurile adevarul.ro. Citiţi şi sub video, că aveţi surprize acolo.

Buuun. Şi acum că v-aţi uitat la video review-ul Darwin puteţi să câştigaţi ceasul inteligent. Există un mic amănunt pentru prietenii din România, dat fiind că Laboratorul e în Republica Moldova. Dacă sunteţi printre câştigători şi sunteţi în România, livrarea costă 50 de euro.

Ca să câştigaţi ceasul, urmăriţi instrucţiunile de la finalul videoclipului: Subscribe, Share şi Comentariu pe YouTube. Aşadar, click pe linkul ăsta. 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite