VIDEO Maşinăria care te ajută să-ţi împătureşti hainele

VIDEO Maşinăria care te ajută să-ţi împătureşti hainele

FOTO via Cnet

Împăturitul hainelor nu e chiar cea mai popular activitate în rândul oamenilor. Cu toate că tehnologia avansată a ”atins” atât de mult domenii, unele au scăpat până acum. Dacă există maşini de spălat haine, de spălat vase, aspiratoare, de ce nu ar exista şi o maşină de împăturit haine?

Ştiri pe aceeaşi temă

FoldiMate este un gadget prezentat la convenţia anuală CES, de la Las Vegas. Acesta costă mai puţin de 1000 de dolari şi poate împături obiecte de îmbrăcăminte în aproximativ zece secunde. Indiferent dacă ai nevoie de el pentru pantaloni, cămăşi sau pijamale, FoldiMate le va împături rapid, fără probleme.

Culmea este că FoldiMate nu este singurul astfel de dispozitiv prezent pe piaţă. Laundroid este numele altui gadget care împătureşte hainele, însă preţul acestuia este mult mai piperat ca cel al lui FoldiMate, de 16.000 de dolari. Cert este că asistăm la dezvoltarea unei nişe care îşi va găsi cu siguranţă fanii.

Chiar dacă te-ai săturat să-ţi împătureşti singur hainele, mai trebuie să rabzi câţiva ani pentru a-ţi putea cumpăra un astfel de dispozitiv. Comercializarea lor nu va începe prea curând.

citeste totul despre: