VIDEO Emisiunea PLAYTECH: Ducem camere video pe pista de curse şi Andreea Raicu ne arată secretele ei

VIDEO Emisiunea PLAYTECH: Ducem camere video pe pista de curse şi Andreea Raicu ne arată secretele ei

Emisiunea Playtech - în fiecare duminică, la 10.20, la Prima TV

În cel de-al treilea episod al emisiunii PLAYTECH, difuzat duminică, la 10.20, la Prima TV, intrăm în telefonul Andreei Raicu şi descoperim aplicaţiile folosite de ea cu regularitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Care este secretul unei vieţi sănătoase şi echilibrate? Se pare că un smartphone plin cu aplicaţii benefice. Cel puţin asta ne dă de înţeles vedeta TV Andreea Raicu, care nu se poate dezlipi de telefonul ei.

La rubrica de test inedit ieşim din studio şi păşim pe pista de karting. Lucian Popescu, împreună cu experţii Playtech, se echipează cu căşti şi costume de curse, dar şi cu cele mai tari action camera ale momentului. Vedem exact cât de rezistente sunt aceste camere pentru sporturi extreme şi cât de bine reuşesc să înregistreze în condiţii de viteză crescută.

În premieră pentru România vă prezentăm şi cel mai tare smartphone pentru selfie-uri. HTC Desire Eye a fost lansat în New York săptămâna aceasta şi noi am fost singurii care l-au văzut îndeaproape. Vă spunem tot ce trebuie să ştiţi despre el în rubrica ”Cinci lucruri despre”.

Românii de la The Pole Society vin la emisiune pentru a vorbi despre startup-ul lor. Aplicaţia The Pole te lasă să îţi faci reclamă pe panourile publicitare folosindu-te de numai de smartphone. Compania s-a dovedit de succes şi la nivel internaţional, lansându-se şi în Brazilia în urmă cu puţin timp.

Nu uitaţi de rubrica de ştiri! Lansări, zvonuri şi tehnologii de ultimă oră – emisiunea PLAYTECH vă ţine la curent cu toate evenimentele importante din IT!

Şi, în cazul în care nu ştiţi ce să faceţi weekendul acesta, vă ajutăm noi să vă decideţi. Vă prezentăm un top al aplicaţiilor de ieşit în oraş care vă ajută să descoperiţi cele mai tari localuri şi cele mai distractive evenimente.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările