VIDEO Unde dai, acolo crapă: geamurile noii maşini Tesla au fost sparte în timpul prezentării

VIDEO Unde dai, acolo crapă: geamurile noii maşini Tesla au fost sparte în timpul prezentării

Captura Youtube

Elon Musk a insistat ca unul din colegii săi aflaţi pe scenă să încerce să spargă geamurile noului Cybertruck, iar rezultatul a fost unul zdrobitor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şeful Tesla s-a aflat pe scenă pentru a prezenta noul pick-up al companiei, Cybertruck, o maşină cu un design futurist, inspirat din filmele science-fiction. Prezentarea a inclus şi câteva demonstraţii live ale rezistenţei construcţiei şasiului şi geamurilor, iar una dintre acestea nu s-a desfăşurat conform planului.

Denumită ”Armor Glass”, sticla care acoperă geamurile maşinii a rezistat unor teste iniţiale, în care o bilă de metal a fost lăsată să cadă de la câţiva metri înălţime. Apoi însă, bila a ajuns în mâinile lui Franz von Holzhausen, lead designer-ul Tesla, care a fost încurajat de Musk să o arunce către geamurile automobilului.

Rezultatul? Sticla a avut parte de crăpături uriaşe, atât la geamul din faţă, cât şi la cel din spate. ”Ei bine, poate a fost o aruncare puţin prea puternică” a spus Musk, după o exclamaţie surprinsă. ”Încă mai avem lucruri de îmbunătăţit” a continuat acesta, încercând să treacă peste momentul stânjenitor, remarcând totuşi o parte pozitivă: bila de metal nu a spart complet sticla.

Deşi nimeni nu s-ar aştepta ca un geam standard să reziste unui astfel de test, Musk a fost surprins: ”am aruncat o cheie fixă, chiar şi o chiuvetă către această sticlă şi nu s-a spart.. dintr-un motiv ciudat, s-a spart tocmai acum, şi nu am idee de ce” a recunoscut CEO-ul Tesla, continuând prezentarea cu cele două geamuri sparte pe fundal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: