VIDEO Boxa inteligentă Amazon Alexa a început să râdă din senin în casele oamenilor, speriindu-i pe aceştia

VIDEO Boxa inteligentă Amazon Alexa a început să râdă din senin în casele oamenilor, speriindu-i pe aceştia

Pe parcursul ultimelor zile, mai mulţi utilizatori ai Amazon Alexa au început să raporteze câteva întâmplări extrem de ciudate pe care le-au trăit alături de asistentul virtual. Se pare că boxa inteligentă a început să râdă la întâmplare, într-un mod înfricoşător, care i-a speriat pe aceştia.

Ştiri pe aceeaşi temă

În plus, Amazon a recunoscut că Alexa are o problemă de softwae şi lucrează la reparaţia ei. Între timp, compania din SUA a dezactivat comanda vocala ”Alexa, laugh” (Alexa, râzi), pentru a nu mai exista evenimente nefericite. De asemenea, râsul boxei inteligente va surveni doar după ce aceasta va folosi fraza ”Sigur, pot râde dacă vrei”, pentru ca oamenii să nu mai fie luaţi prin surprindere.

Mai mulţi utilizatori de pe Twitter şi Reddit au semnalat problemele de software ale Alexa, care pare că râde din senin, sunetele scoase fiind de-a dreptul sinistre. Aceştia au postat pe net clipurile video în care Alexa încearcă să râdă. Reacţia Alexei apare, în cele mai multe situaţii, din senin sau atunci când este rugată să închidă luminile inteligente din casă.

Cei mai mulţi dintre cei afectaţi au început să râdă la rândul lor de situaţie şi să o compare pe Alexa cu celebrul robot HAL 9000 din epopeea lui Arthur C. Clarke, ecranizată de Stanley Kubrick în filmul ”2001: O Odisee Spaţială”.

CLICK AICI PENTRU CLIPURILE VIDEO CU AMAZON ALEXA

citeste totul despre: