Vector românesc în Moldova: cel mai interesant ceas inteligent trece Prutul

Vector românesc în Moldova: cel mai interesant ceas inteligent trece Prutul

Vector Watch are o autonomie impresionantă.

Vector Watch e disponibil şi în Republica Moldova printr-un parteneriat exclusiv cu Orange Moldova. Ceasul a debutat în urmă cu un an pe piaţa internaţională.

Cele şase modele Vector pot fi achiziţionate atât din magazinele Orange din Chişinău, cât şi online. Expansiunea Vector în Europa a început de la sfârşitul anului trecut, ceasul fiind acum disponibil în ţări precum Elveţia, Marea Britanie, Ţările Baltice sau Ungaria. De asemenea, Vector poate fi achizitionat şi de clienţii din Statele Unite sau Australia, întreaga listă a magazinelor ce comercializează produsul fiind disponibilă pe site-ul vectorwatch.com.

Vector Watch este disponibil în două modele principale: Luna cu cadran rotund şi Meridian cu carcasă dreptunghiulară, iar marele atuu de până acum este autonomia foarte mare, de aproape o lună. De asemenea, ceasurile sunt fabricate din otel inoxidabil şi sunt rezistente la apă şi praf. Compania a creat o platformă software de la zero pentru ceasul Vector tocmai pentru a eficientiza la maximum consumul de energie.

Prin ceasul Vector, utilizatorii pot să citească mesajele primite şi să preia sau să respingă apeluri prin apăsarea unui singur buton. De asemenea, pot să vadă dintr-o singură privire ce întâlniri au programate în acea zi, îşi pot urmări activitatea fizică, seta alarme sau citi cele mai importante ştiri internaţionale. Mai mult, aceştia pot controla muzica preferată direct de pe ceas, pot consulta lista de activităţi din Evernote, chema o maşina Uber şi seta temperatura din casa prin aplicaţia Nest. De asemenea, poţi conecta conturile de Twitter şi Facebook.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările