Valentine's Day - cele mai bune aplicaţii prin care să-ţi găseşti perechea pe ultima sută de metri

Valentine's Day - cele mai bune aplicaţii prin care să-ţi găseşti perechea pe ultima sută de metri

Tinder ar putea fi o soluţie de Ziua Îndrogstiţilor

Ziua îndrăgostiţilor. Mâine e Valentine's Day şi dacă sunteţi singur mai aveţi o şansă pe ultima sută de metri. Încercaţi trei aplicaţii recomandate de „Adevărul“ pentru a vă găsi pereche rapidă. Dar nu vă aşteptaţi să vă găsiţi şi dragostea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ziua îndrăgostilor - Tinder

Tinder s-a lansat în august 2012 şi a cucerit lumea. Din nou, e folosită în majoritatea timpului pentru sex şi pentru interacţiuni de o noapte.

Vă faceţi un cont pe Facebook şi vă alegeţi raza în care vreţi ca aplicaţia să vă găsească o posibilă pereche.

Apoi vă apar pe ecran imagini cu persoane din zona voastră şi trebuie să daţi swipe din stânga sau din dreapta. Dacă daţi swipe right, atunci îi spuneţi persoanei respective că aţi vrea să discutaţi. Dacă şi ei îi place, atunci va accepta şi veţi putea vorbi. Pe Tinder un poţi vorbi decât dacă ambii au acceptat acest lucru prin swipe right.

Şi apoi mai aveţi timp încă o zi să aveţi o pereche de Valentine's Day.

Download de aici. 

Valentine's Day - Grindr

E ca Tinder, doar că e varianta pentru persoanele LGBT. Aici nu există nicio confuzie, lucrurile sunt destul de clare în aplicaţie. Sunteţi gay şi vreţi să vă găsiţi un partener în Bucureşti pentru Valentine's Day? Atunci Grindr e soluţia rapidă pentru o interacţiune de ocazie.

Grindr localizează utilizatorii din apropierea noastră, în funcţie de zona geografică. Dacă doriţi, puteţi să vă uitaţi la poze şi să aflaţi câte ceva despre utilizatori. În principiu, e folosită mai ales de bărbaţii gay, deci femeile nu ar avea mari şanse de reuşită cu această aplicaţie.

Download de aici. http://grindr.com/

Valentine's Day - Down

Nu ştim cât de populară este aplicaţia aceasta în România, dar este foarte clară. Se numeşte Down şi înainte era cunoscută drept Bang with Friends. Scopul ei? Sexul. Practic, găseaţi oameni în oraşul vostru, le spuneţi că vreţi să faceţi sex cu ei şi dacă ei acceptă, vă puteţi întâlni apoi.

Vă autentificaţi cu un cont de Facebook, dar Down promite că toate conversaţiile din aplicaţie vor fi private. De asemenea, nimeni nu va şti că aţi dat Down unei fete dacă aceasta vă refuză. Doar ea va şti că sunteţi interesat.

Download de aici. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările