Este momentul în care laptopul devine cel mai apropiat partener de business, care îţi asigură mobilitatea şi te ajută să-ti îndeplineşti la timp sarcinile de serviciu.

Ultra-slim, Ultra-uşor, Ultra-durabil

Fujitsu LIFEBOOK U939, cel mai uşor Ultramobil de 13.3 inch din lume, este un astfel de partener pentru că îţi oferă tot ce ai nevoie într-un produs unic. E ultra-slim, ultra-uşor, ultra-durabil şi ultra-rapid. Pentru conectivitate, modulul LTE 4G oferă o viteză de până la 300 Mbit/s, viteză care face diferenţa atunci când trebuie să livrezi în cel mai scurt timp. Cântăreşte mai puţin de un kilogram, are doar 15.5 mm, iar carcasa e făcută din magneziu cu durabilitate garantată la standarde de grad militar. Cu o atonomie de 14 ore, ai libertate şi mobilitate în adevăratul sens al cuvântului şi, deci, eficienţă. Seara, tastatura iluminată îţi asigură confortul necesar pentru a lucra fără să-i deranjezi pe cei din jurul tău.

Conectivitate excelentă şi securitate maximă

Cu Fujitsu LIFEBOOK U939 nu ai nevoie de adaptor, pentru că toate interfeţele sunt full-size. Pe lângă HDMI, acest laptop ultra-mobil are conector LAN, porturi USB Type-C cu Intel Thunderbolt 3,  dar şi Wireless-AC, Bluetooth şi, opţional, 4G/LTE.

Munca de acasă presupune un mediu în care cel mai bine e să controlezi accesul la dispozitivul de lucru, dacă vrei să găseşti fişierele aşa cum le-ai lăsat şi acolo unde le-ai salvat. Iar la birou, confidenţialitatea datelor şi a documentelor trebuie întotdeauna asigurată, iar un laptop performant precum Fujitsu LIFEBOOK U939 vine cu această facilitate. Modelul este echipat cu soluţia PalmSecure de autentificare biometrică, SmartCard reader, modul TPM 2.0, Kesington Lock, dar şi o cameră FullHD cu InfraRed pentru recunoaştere facială prin Windows Hello.