Un monitor Philips 4K de 31,5 inci ar putea fi un cadou bun pentru Crăciun

Un monitor Philips 4K de 31,5 inci ar putea fi un cadou bun pentru Crăciun

Noul monitor de la Philips.

Dacă voiai inspiraţie pentru cumpărăturile de iarnă, de la Philips vine un nou monitor potrivit pentru multimedia. Acesta are rezoluţie 4K şi un preţ deloc mic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Monitorul 328P6VJEB de 31,5 inci de la Philips beneficiază de tehnologia UltraColor, cu o reproducere a culorilor mai precisă şi mai strălucitoare, suportând o gamă lărgită (95% din gama cromatică NTSC faţă de valoarea tipică de 72%). Rezultatele ar fi obţinute prin chimia panoului, nu prin software, şi producătorul a încercat o o redare a nuanţelor cât mai apropiată de cea a obiectelor din viaţa reală.

Noul model dispune şi de tehnologia VA (advanced multi-domain vertical alignment technology), care oferă un raport ridicat al raţiei de contrast static, pentru imagini mai saturate şi luminate. Şi rezoluţia este promovată sub denumirea „UltraClear 4K“, dar este, de fapt, o rezoluţie UltraHD cu 3.840 x 2.160 pixeli. Diferenţele nu sunt mari între cele două, fiind mai întâlnită UHD, dar cea 4K nativă vine cu un număr mai mare de pixeli.

Monitorul suportă conectivitate prin USB 3.0, cu o rată de transfer de 5Gbps, şi MHL, care le permite utilizatorilor să difuzeze conţinutul de pe dispozitivele mobile pe ecranul acestuia. Nu în ultimul rând, beneficiază de tehnologie flicker free pentru a reduce pâlpâirile şi întreruperile imaginii de pe ecran, care pot provoca oboseala ochilor utilizatorilor după o perioadă îndelungată de utilizare. Acest produs vine în România la un preţ recomandat de 3.200 de lei.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările