Un fotograf român îţi arată viaţa din Vietnam într-o expoziţie foto la Bucureşti

Un fotograf român îţi arată viaţa din Vietnam într-o expoziţie foto la Bucureşti

FOTO Bogdan Comănescu

Bogdan Comănescu a vizitat Vietnam şi a documentat viaţa şi ocupaţiile oamenilor. Cele mai bune fotografii sunt prezentate până la final de iulie în Bucureşti.

Vernisajul expoziţiei „Vietnam, 30 de zile la pas“ cu fotografiile realizate de Bogdan Comănescu în această ţară s-a desfăşurat pe 9 iunie în sala expoziţională F64. Totuşi, imaginile sale vor putea fi văzute până la începutul lunii iulie. Expoziţia aceasta prezintă imaginile documentare şi de călătorie realizate cu pasiune pentru fotografie şi fotojurnalism, după cum şi-o descrie acesta.

„Multe din fotografiile mele reprezintă şi experienţele pe care le-am trăit eu, experienţe care devin fragmente de nepreţuit din viaţa mea. Îmi place mult să călătoresc, nu doar pentru arhitectura şi monumentele sau clima diferită a locurilor, ci şi pentru oamenii de diferite culturi, care dau un plus valoare fiecărui loc în parte“, a explicat Bogdan Comănescu într-un comunicat de presă remis "Adevărul".

Noua expoziţie cu fotografii ale lui Bogdan Comănescu vine la aproape un an după una găzduită de F64 şi în care au fost prezentate imagini din Cuba. În această ţară, Bogdan a călătorit împreună cu Gina Buliga. „Cuba, un loc în care ajungi şi din acel moment ştii cu siguranţă că te vei întoarce acolo, te atrage prin tot ce există, chiar dacă oamenii sunt foarte săraci, căci aşa sunt consideraţi, ei sunt oameni fericiţi şi împliniţi, iar bucuria se citeşte pe feţele lor”, a declarat Gina Buliga despre cum a întâlnit viaţa în Cuba la vernisajul acelei expoziţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: