UiPath lansează o competiţie pentru startup-uri de automatizare din Europa Centrală şi de Est. Când va avea loc şi care sunt premiile

UiPath lansează o competiţie pentru startup-uri de automatizare din Europa Centrală şi de Est. Când va avea loc şi care sunt premiile

Foto via UiPath

Competiţia este deschisă oricărui start-up sau companii în faza iniţială de dezvoltare, active în industria automatizării software.

Ştiri pe aceeaşi temă

UiPath lansează competiţia UiPath Automation Awards 2019, care se adresează startup-urilor din zona de software de automatizare din Europa Centrală şi de Est. Aplicaţiile pentru cele două categorii ale concursului s-au deschis deja, acestea fiind:

  • Start-Up Automation Award – la această categorie, juraţii primesc aplicaţii din partea echipelor existente care au deja un produs viabil de automatizare şi o finanţare existentă de maxim 1 milion de dolari;
  • Scale-Up Automation Awards - pentru a se califica la această categorie, companiile eligibile trebuie să aibă cel puţin trei clienţi plătitori, o echipă consolidată şi să nu fi primit o finanţare mai mare de 3 milioane de dolari.

Câştigătorul categoriei Start-Up va primi un premiu în bani de 50.000 de euro, mentorat din partea unei echipe de seniori din cadrul UiPath şi suport tehnic şi de marketing.

Câştigătorul celei de-a doua categorii, Scale-Up, va avea ca premiu prezentarea lui la cel puţin 4 clienţi internaţionali ai UiPath, suport tehnologic si de marketing, precum şi oportunitatea de a avea soluţiile sale de automatizare incluse în laboratoarele UiPath Immersion din întreaga lume.

Termenul limită pentru primirea aplicaţiilor este 2 septembrie 2019, iar juraţii vor face o selecţie iniţială a candidaţilor până la data de 16 septembrie. Din 7 octombrie, membrii juriului vor efectua vizite pe teren şi vor nominaliza 3 finalişti pentru fiecare categorie. Aceştia îşi vor susţine candidatura pe 30 octombrie în cadrul conferinţei How to Web din Bucuresti.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: