TP-Link a lansat la Comic Con 2019 o noua serie de routere din seria Archer A

TP-Link
a lansat la Comic Con 2019 o noua
serie de routere din seria Archer A

Simona Nijnic, Head of Sales al TP-Link România. FOTO Adrian Pogîngeanu

TP-Link, furnizor de produse şi accesorii de reţea pentru larg consum şi business, a lansat în cadrul evenimentului East European Comic Con 2019 o nouă gamă de routere wireless din seria Archer A.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noile produse sunt:

  • router wireless Gigabit Archer A6 AC 1200 MU-MIMO. Archer A6 e un router dual-band cu standard Wi-Fi  802.11ac. Banda de 2,4 GHz asigură viteze de până la 300 Mbps, iar cea de 5 GHz asigură viteze de până la 867 Mbps. Archer A6 poate funcţiona şi ca access point, putând fi utilizat pentru a partaja conexiunea prin fir a reţelei cu alte dispozitive wireless. Gigabit Archer A6 AC vine la un preţ recomandat de 199 Lei.
 
 
 
  • routerul wireless Gigabit Dual Band Archer A7 AC1750. Archer A7 are încorporată tehnologia 802.11ac, un port Gigabit WAN, patru porturi Gigabit LAN şi promite viteze de până la 10 ori mai mari în comparaţie cu conexiunile standard Ethernet. Routerul Archer A7 oferă acces securizat Wi-Fi pentru oaspeţii care folosesc reţeaua ta de acasă sau de la birou cu ajutorul Guest Network Access. Portul USB permite partajarea documentelor şi a fişierelor media cu dispozitivele din reţea sau de la distanţă prin intermediul serverului FTP inclus. Preţul recomandat de producător pentru acest router e de 369 Lei. 

 
 
 
  • range extenderul RE300 operează în benzile de 2,4 GHz şi 5 GHz asigurând viteze de până la 300Mbps, respectiv de 867Mbps. Viteza este asigurată şi prin funcţia Adaptive Path Selection, care selectează în mod automat cea mai rapidă cale de conectare la router. Locaţia ideală pentru poziţionarea RE300 este semnalată de indicatorul inteligent prezent pe dispozitiv prin culoarea albă, care denotă un semnal puternic, în timp ce culoarea roşie indică un semnal slab. Configurarea reţelei Mesh este intuitivă, putând fi realizată prin simpla apăsare a butonului WPS, iar gestionarea acesteia se poate realiza prin interfaţa web sau aplicaţia Tether. Range extenderul RE300 va fi disponibil la un preţ recomandat de 189 Lei.

 
  • routerul wireless Gigabit Archer A9 AC1900 MU-MIMO. Archer A9 oferă viteze de până la 1300 Mbps utilizând banda de 5 GHz şi viteze de 600 Mbps cu ajutorul benzii de 2,4 GHz, fiind potrivit pentru sarcini  simultane, de la navigarea pe internet până la gaming online şi streaming HD. Preţul recomandat este de 489 Lei.
   
   
  • tehnologia OneMesh e o combinaţie între un router wireless şi un range extender. Ca exemplu, routerul Archer A7 AC1750 şi range extenderul RE300, împreună oferă o acoperire mai mare şi un un semnal mai bun, implicit o viteză mai mare internetului. Tehnologia poate fi implementată printr-o  actualizare a firmware-ului la versiunea OneMesh. Cei interesaţi de OneMesh, pot verifica dacă routerul lor este compatibil cu această tehnologie aici.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: