Top 14 produse la preţ redus: eMAG sărbătoreşte 14 ani cu sute de oferte bune

Top 14 produse la preţ redus: eMAG sărbătoreşte 14 ani cu sute de oferte bune

Samsung Galaxy Tab S2 e poate cea mai bună tabletă cu Android. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul

eMAG împlineşte 14 ani şi are câteva oferte foarte bune dintre sutele de produse disponibile. Am ales telefoane, televizoare şi laptopuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sunt promoţii şi reduceri de ziua eMAG, dar s-ar putea să te pierzi în marea de produse. Am ales câteva dintre cele mai bune telefoane (bune prin raportul rezonabil calitate - preţ) şi am adăugat câteva laptopuri, PC-uri şi televizoare. Lista este mult mai mare, desigur, şi o găseşti aici în campania dedicată.

Reducerile vor de 10 milioane de lei, iar 10% din valoarea achiziţiei o primeşti înapoi sub forma unui voucher, care va putea fi folosit ma târziu. Deşi multe dintre produsele disponibile acum au mai fost oferite şi în perioada Black Friday, e bine să ştii că unele preţuri încă sunt rezonabile. Spre exemplu, LG G4 e încă unul foarte bun, cu sub 2.000 de lei. De asemenea, nu strică să alegi un TV nou.

Cele mai bune oferte la telefoane şi tablete de ziua eMAG

LG G4 are un ecran de 5,5 inci QuadHD, foloseşte un procesor cu şase nuclee şi dispune de una dintre cele mai bune camere de pe telefoanele cu Android. Are 16 megapixeli, filmează 4K şi are stabilizare optică. De asemenea, este acum şi la poate cel mai bun preţ. LG a procedat la fel şi anul trecut, când a colaborat cu partenerii pentru a vinde LG G3 la pret mai mic. 

Chiar dacă nu este la fel de bine dotat, Samsung Galaxy S5 de anul trecut e încă un telefon foarte bun, dacă treci peste designul destul de simplist. Camera foto are 16 megapixeli, filmează 4K şi se descurcă onorabil în cele mai multe situaţii. De asemenea, este disponibil şi un Allview X2 Soul Pro subţire şi cu un design premium. Are 16GB spaţiu de stocare, 2GB de memorie RAM şi un ecran de 5,2 inci full HD. 

Pe lista telefoanelor mai intră şi Lenovo Vibe X2 cu spaţiu de stocare de 32GB, un design interesant şi 2GB de memorie RAM. Şi tot din China trebuie recomandat acest Meizu dual SIM, deoarece oferă cel mai bun raport calitate - preţ. Dotările sunt bune, chiar dacă nu are cea mai bună calitate a construcţiei. 

Poate cea mai bună tabletă cu Android este de la Samsung şi se numeşte Galaxy Tab S2. Are o memorie RAM de 3GB, un spaţiu de stocare de 32GB şi o cameră principală de 8 megapixeli bună pentru majoritatea situaţiilor. De asemenea, rulează Android Lollipop şi are ecran de 9,7 inci. O alternativă mai ieftină este Samsung Galaxy Tab A. Şi iPad Air 2, poate cea mai bună tabletă dintre câte sunt disponibile acum, are un preţ de aproximativ 2.000 de lei. 

Cele mai bune oferte la laptopuri, PC-uri şi TV-uri

Nicio listă cu recomandări nu poate să nu includă un laptop Asus ROG pentru cei cu adevărat pasionaţi de gaming. Acest model e printre cele mai ieftine, dar tot are un ecran de 15,6 inci full HD, 8GB de memorie RAM, un procesor Intel i7 şi o placă video Nvidia 960M.

De la Lenovo, la preţ puţin mai mic, există un IdeaPad Yoga cu ecran de 14 inci, dar cu Intel i5 Skylake, 4GB de memorie RAM, display tactil full HD şi o placă video dedicată de 2GB. De la Dell există un Inspiron 3543 cu procesor Intel i5 a cincea generaţie. Preţul e bun, dar ecranul este doar HD, deşi la 15,6 inci, şi rulează Ubuntu.

Când vine vorba de sisteme desktop, sunt două modele, deşi nu singurele, pe care le-aş recomanda. Este vorba de un model cu procesor AMD A10 cu patru nuclee, 8GB de memorie RAM şi 1TB spaţiu de stocare, la sub 2.000 de lei. Acesta e modelul ieftin. Apoi, există unul dedicat de la Asus, din seria ROG, cu Intel i 7 Skylake, 8GB memorie RAM şi placă video cu 2GB memorie. De asemenea, dispune din start de Windows 10. 

Din seria televizoarelor, nu voi intra prea mult în detalii, dar cele mai potrivite sunt acestea: un LED Panasonic de 32 inci la 1.500 de lei, un LED LG de 55 de inci cu sistem de operare webOS la 3.300 de lei şi un LED Samsung de 40 de inci la 1.500 de lei cu ecran full HD. Desigur că cel mai bine ai lua unul 4K, dar sunt încă scumpe şi cel mai bine mai aştepţi unul sau doi ani pentru un preţ mai potrivit. 

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: