Tip Expert e o aplicaţie românească de pronosticuri pentru Campionatul Mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tip Expert, o aplicaţie românească de pronosticuri
Tip Expert, o aplicaţie românească de pronosticuri

Tip Expert este o aplicaţie de Android şi, în curând, de iOS, pentru pronosticuri pentru Campionatul mondial de fotbal care începe în Brazilia.

Fiecare echipă are o cotă, ca la pariuri, aşadar, dacă în meciul inaugural dintre Brazilia şi Croaţia pariaţi pe Croaţia, veţi obţine 99 de puncte. Dar pentru că Brazilia e mare favorită, ea are doar 12 puncte. Clasamentul final reprezintă combinaţia dintre pronosticurile exacte, curajul de a miza pe echipele mai slabe şi ghicirea numărului de goluri sau comportamentului de la pauză.

Vă recomandăm acest joc? Ca un pasionat de fotbal şi, de asemenea, un amator al pronosticurilor, mi-a plăcut modul cum este organizată şi sper să fie destul de populară încât să devină competitivă.

<a href="http://playtech.ro/2014/tip-expert-aplicatie-romaneasca-de-pronosticuri-pentru-campionatul-mondial-2014-video/" target="_blank" rel="nofollow"><strong>Citeşte mai mult despre aplicaţie, găsiţi link-uri de download şi un video cu aplicaţia pe Playtech.ro</strong></a>

[&amp;lt;a href="//storify.com/vladandriescu3/tip-expert" target="_blank"&amp;gt;View the story "Tip Expert" on Storify&amp;lt;/a&amp;gt;]

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite