Tesla lansează un pickup electric pe 21 noiembrie

Tesla lansează un pickup electric pe 21 noiembrie

Acest render a fost realizat de designerul turc Emre Husmen şi reprezintă un posibil design al pickup-ului. Vorbind despre această imagine, Musk a spus că Cybertruck arată ”mai SF de atât”.

Denumit Cybertruck, automobilul va fi dezvăluit publicului larg într-un eveniment organizat pe 21 noiembrie, în Los Angeles.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunţul a fost făcut de CEO-ul Elon Musk pe Twitter, cel care a lăudat automobilul încă de la întâlnirea din iunie cu acţionarii companiei. Atunci, el a sugerat că F-150 al celor de la Ford reprezintă ”un benchmark pentru noul pickup al Tesla.”

De altfel, Musk a spus că Cybertruck a fost construit pentru ”a egala sau a depăşi (aşteptările - n.r.) unui F-150. Dacă un F-150 poate să facă ceva, atunci şi o camionetă Tesla va putea.”

Numele a fost inspirat din designul de tip ”cyberpunk” al maşinii, conform lui Musk, care a sugerat că ”seamănă cu ceva care a ieşit dintr-un film SF”. De altfel, data lansării a fost descrisă de CEO ca fiind ”ciudat de familiară” într-o postare ulterioară, în care a inclus şi scena de introducere a filmului Blade Runner, a cărui acţiune se petrece chiar în noiembrie 2019.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: