Televizoarele Philips The One din 2020 sunt de acum disponibile în România

Televizoarele Philips The One din 2020 sunt de acum disponibile în România

Noua gamă de televizoare Philips Perfomance Series - The One 2020 este disponibilă în România în două variante, seria 8505 având un stand cu finisaj argintiu mat şi seria 8545 cu un stand cromat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Caracteristici

Ecranul DLED HDR10+ acoperă o gamă largă de culori, iar rezoluţia 4K şi tehnologia Dolby Vision oferă utilizatorilor imagini cinematice de o înaltă claritate cu un contrast excelent datorită tehnologiei Micro Dimming Pro şi de o mişcare fluidă pe ecran datorită tehnologiei Natural Motion. Pentru o compatibilitate extinsă pe lângă tehnologia HDR10+ televizoarele mai beneficiază şi de HLG (Hybrid Log Gamma) care este o alternativă la tehnologia HDR care foloseşte semnal SDR (standard dynamic range) şi îl îmbunătăţeşte petru a oferi utilizatorului imagini mai detaliate chiar şi în cazul conţinutului video non-HDR.

Iluminarea Ambilight, tehnologie unică Philips, oferă utilizatorului o experienţă de vizionare mai imersivă. Tehnologia Ambilight pe 3 laturi oferă o iluminare ambientală care proiectează conţinutul aflat pe ecran în afara acestuia pentru o experienţă de vizionare ce părăseşte marginile ecranului.

Sistemul audio integrat Philips 2.0 de 20W împreună cu tehnologia Dolby Atmos oferă un sunet de cea mai bună calitate care îmbunătăţeşte experienţa utilizatorului indiferent că este vorba de filme, seriale sau jocuri video.

Noile standuri oferă televizoarelor Philips un aspect slim şi elegant, iar utilizatorii care îşi doresc un sunet şi mai bun au posibilitatea de a adăuga un soundbar cu înălţimea de până la 70mm.

Soundbar-urile Philips sunt create special pentru a se potrivi alături de televizoarele The One 2020. Soundbar-ul PHILIPS HTL3325/10 beneficiază de un design geometric simplu şi reprezintă o soluţie 3.1 cu subwoofer wireless care se conectează la televizor şi transformă sufrageria utilizatorului într-un home theater, iar conectorul HDMI (ARC) simplifică experienţa de utilizare şi permite controlul soundbar-ului direct din telecomanda televizorului.

Sistemul de operare Android TV 9.0 vine cu asistentul vocal Google integrat şi este compatibil cu Amazon Alexa. Avantajul sistemului de operare Android este dat de librăria extinsă de aplicaţii disponibile pe Google PlayStore.

Televizorul Philips cu Android TV va putea fi controlat cu ajutorul comenzilor vocale datorită microfonului integrat în telecomandă. Microfonul se activează doar când este apăsată tasta specială pentru Google Assistant. Utilizatorul îi va putea spune televizorului să pornească un anumit joc sau serialul preferat pe Netflix si chiar să controleze diverse dispozitive compatibile cu Google Assistant.

Noile televizoare Philips The One 8505 şi 8545 (Performance Series) sunt disponibile în România, la marii retaileri online şi offline.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările