T3ch în 3 - sâmbătă, 3 mai - Allview P7 Xtreme cu cameră rotativă şi aplicaţia care te transformă într-un spion

T3ch în 3 - sâmbătă, 3 mai - Allview P7 Xtreme cu cameră rotativă şi aplicaţia care te transformă într-un spion

T3ch în 3 pe Prima TV - sâmbătă de la ora 12.00

Emisiunea T3ch în 3 de sâmbăta asta aduce enigme de tot felul, un preview al primului telefon românesc cu cameră rotativă şi un reportaj la Dreamhack 2014 Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

T3ch în 3, emisiunea în care discutăm subiecte din tehnologie fără să fim tensionaţi şi tehnici revine şi săptămâna aceasta.

La Hi5 aducem ştirile săptămânii vă dăm 1001 de motive ca să nu mai foloseşti Internet Explorer dacă mai vrei să ai un calculator sănătos.

G Talk aduce telefonul care-şi dă ochii peste cap, Allview P7 Xtreme, un terminal chinezesc cu marcă românească. P7 Xtreme e primul telefon cu cameră rotativă de 13 megapixeli sub brand românesc.

Cercetătorii britanici apar la Enigma, unde aflăm de ce femeile se tem de şoareci. La fel de sexist, la Blow Up Răzvan Băltăreţu a intrat în mintea femeilor şi a descoperit de ce bârfesc mai mult ca bărbaţii.

Game Set Match de pe 26 aprilie

 

Virus devine serios. Documentarul copilului rebel al internetului apare în cinematografe. Aaron Swartz s-a sinucis după ce risca să fie condamnat la 35 de ani de închisoare pentru furt de proprietate intelectuală. Un documentar îi prezintă ascensiunea şi căderea bruscă.

Dacă există un Sfânt Graal, atunci el este intimitatea, iar Confide e aplicaţia care-ţi ascunde mesajele. La G/App prezentăm această aplicaţie de Android şi motivele pentru care ar trebui să o folosiţi.

G/App de pe 26 aprilie

La rubrica de interviu vorbim cu cel mai bun jucător de Starcraft din România, Silviu Lazăr, numit şi Nightend şi vă prezentăm detalii de la Dreamhack 2014 Bucureşti, aşa cum l-am văzut noi.

Rămâneţi cu noi pe Tech Adevărul şi urmăriţi T3ch în 3 sâmbătă de la ora 12.00 pe Prima TV şi pe streaming pe adevarul.ro.

Ne găsiţi pe pagina de Facebook Tech Adevărul unde discutăm şi dezbatem.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările