Surface Pro 2 - E tabletă? E laptop? Microsoft pune specificaţii de top pe un gadget cu Windows 8.1

Surface Pro 2 - E tabletă? E laptop? Microsoft pune specificaţii de top pe un gadget cu Windows 8.1

Microsoft Surface Pro 2 este o tabletă care se vrea laptop

Odată cu lansarea noii generaţii Surface, Microsoft a prezentat şi Surface Pro 2, tableta care vrea să concureze cu orice ultrabook din lume. Tableta este alimentată de procesoare Intel şi memorie internă din plin, dar preţul este unul pe măsură.

Spre deosebire de modelul de anul trecut, Microsoft Surface Pro 2 are procesoare Intel Haswell, care aduc performanţe mai bune şi o autonomie mai mare. Tableta poate să ruleze toate softurile de WIndows, inclusiv suita completă Microsoft Office şi aplicaţiile din Windows Store. Procesorul este unul Intel Core i5, iar Microsoft promite cu 60% mai multă autonomie decât la generaţia anterioară.

De asemenea, promite gigantul Microsoft, performanţa grafică a fost îmbunătăţită cu 50%, iar performanţa generală este cu 20% mai bună. Aceste cifre seci nu vor fi confirmate decât de teste. Reprezentanţii Microsoft au declarat că Surface Pro 2 este mai bun decât 95% din laptopurile de pe piaţă.

Preţurile tabletei încep de la 899 de dolari şi există diverse configuraţii. Capacitatea de stocare este de 64 sau de 128 de GB, acestea două având 4 GB de RAM. Varianta cu 256 sau 512 de GB capacitate de stocare are 8 GB de RAM.

Ecranul are 10,1 inci şi rezoluţie 1080p. Sistemul de operare este unul Windows 8.1.

Tastaturile sunt aceleaşi de pe Surface 2 -- Type Cover costă 120 de dolari, iar Touch Cover costă 129 de dolari. 

Microsoft Surface Pro 2 - prezentare video

Reclama la Surface de la Microsoft

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările