Pentru a înţelege mai bine utilizatorii căştilor wireless, Huawei Consumer Business Group a realizat un sondaj împreună cu Mind Architect pe reţelele lor de social media, prin care au aflat cum şi pentru ce sunt cel mai folosite căştile wireless cu ANC.
 
Sondajul a fost format din patru întrebări adresate utilizatorilor pe paginile de social media ale Mind Architect, pe o perioadă de două săptămâni.
 
Sondajul a fost realizat pe un număr de 1100 respondenţi şi a evidenţiat faptul că 7 din 10 persoane, preferă să fie complet atenţi atunci când ascultă un podcast, o carte sau muzică în căşti, în timp ce doar, 2 din 10 persoane, preferă să poată fi atenţi şi la alte lucruri din jur, iar una variază în funcţie de ocazia de ascultare.
 
Când vine vorba despre volumul la care utilizatorii ascultă materialele favorite utilizatorii vor să fie cât se poate de conectaţi la lumea înconjurătoare, astfel doar 35% dintre respondenţi preferă să asculte materialele audio cu volumul la maxim, pentru a integra informaţia mai bine şi pentru a simţi informaţia mai intens, in timp ce 65% dintre aceştia ascultă totul mai încet, pentru a se concentra şi pentru a putea lua notiţe.
 
7 din 10 persoane, 67% dintre cele participante la studiu, preferă să asculte ceva de pe acelaşi device, ne mai fiind concentraţi în cazul în care este nevoie să schimbe device-urile. Iar când vine vorba despre locul în care căştile sunt cel mai des folosite, 48% dintre respondenţi ascultă muzică, audiobook-uri sau podcasturi în căşti, în timp ce sunt în mişcare, iar 52% dintre ei acasă, în interior, pentru a avea linişte şi pentru a putea fi focusaţi.
 
La finalul celor două săptămâni de sondaj, cinci dintre participanţi au fost premiaţi cu câte o pereche de căşti HUAWEI FreeBuds 4.
 
 
Noile căşti Huawei FreeBuds 4 sunt primele căşti True Wireless din lume cu tehnologie Ear-Matching de anulare a zgomotului.
 
Potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de Huawei Consumer BG, împreună cu Mind Architect, prin intermediul reţelelor de socializare, majoritatea covârşitoare a utilizatorilor (75%) preferă să se concentreze exclusiv pe ceea ce ascultă, de aceea tehnologia ANC (Active Noise Cancellation) este atât de utilă şi de căutată în momentul achiziţionării unei perechi de căşti.
 
Faţă de modelul anterior, HUAWEI FreeBuds 4 oferă un upgrade semnificativ în ceea ce priveşte confortul la utilizare şi performanţele funcţiei ANC (Active Noise Cancellation).
 
ANC utilizează mijloace digitale pentru a neutraliza activ zgomotul extern, eliminând zgomotul care nu poate fi contracarat prin mijloace fizice.
 
În plus, oferă o calitate a sunetului de înaltă rezoluţie şi o experienţă inteligentă de conectivitate audio, lansând oficial era ANC 2.0 open-fit.
 
Tehnologia Adaptive Ear Matching (AEM) de pe HUAWEI FreeBuds 4 ajută la detectarea automată a formei urechii şi a modului de purtare. În acest fel, căştile HUAWEI FreeBuds 4 pot determina în mod inteligent setarea optimă de anulare a zgomotului pentru fiecare utilizator, oferind cea mai confortabilă experienţă de anulare a zgomotului şi o calitate audio constantă de înaltă rezoluţie, indiferent de situaţie.
   
 
Împreună cu algoritmul AI încorporat, căştile atribuie apoi cei mai potriviţi parametri de anulare a zgomotului din diferite seturi de date, oferind cea mai eficientă performanţă de anulare a zgomotului. Astfel, când căştile sunt puse în urechi, acestea detectează automat forma canalului auditiv al utilizatorului şi reglează algoritmul ANC din peste 10 variante disponibile.
 
Printr-un proces de design ergonomic şi mii de etape de modelare 3D a urechilor, căştile HUAWEI FreeBuds 4 sunt curbate perfect pentru o potrivire mai bună şi o experienţă de purtare uşoară, atingând un echilibru excelent între anularea zgomotului şi confort.
 
Uşoară şi confortabilă, fiecare cască HUAWEI FreeBuds 4 cântăreşte doar 4,1 g şi se potriveşte perfect în ureche. Carcasa de încărcare are o grosime de 21,2 mm şi cântăreşte doar 38 g, fiind la fel de uşor de transportat, asemenea unei chei auto.
 
Conectarea şi conexiunea sunt mai inteligente cu HUAWEI FreeBuds 4. Căştile suportă conectarea cu dispozitivele din apropiere, conexiune duală a dispozitivului şi control Audio Center cu smartphone-uri, tablete şi alte dispozitive Huawei. De asemenea, este şi primul dispozitiv care suportă conectarea rapidă cu un MateBook HUAWEI aflat în apropiere, o fereastră se deschide instant pe laptop anunţând posibilitatea de conectare, fără a mai fi nevoie de scanare bluetooth şi alţi paşi intermediari. Căştile sunt compatibile atât cu sistemul de operare Android, cât şi iOS.
 
Căştile suportă o gamă de frecvenţe de până la 40kHz, redând vocile şi sunetele de înaltă frecvenţă foarte clar. HUAWEI FreeBuds 4 oferă înregistrare HD şi mod de latenţă redusă, pentru ca utilizatorii să se bucure mai mult de jocuri şi divertisment cu o calitate audio înaltă.