Seagate a lansat o nouă gamă de hard-disk-uri de capacitate mare şi foarte mare

Seagate
     a lansat o nouă gamă de hard-disk-uri de capacitate mare şi foarte mare

Seagate a lansat o gamă nouă de hard disk-uri de 14TB, cu stocare mare şi foarte mare. Aceasta are în componenţă discuri IronWolf şi IronWolf Pro pentru aplicaţii de stocare ataşate la reţea (NAS), harduri BarraCuda Pro, SkyHawk pentru supraveghere şi ExosTM X14 pentru centrele de date hyperscale.

Ştiri pe aceeaşi temă

IronWolf & IronWolf Pro 14TB

IronWolf şi IronWolf Pro oferă soluţii pentru servere de tip NAS. Acestea sunt construite pentru a rezista unui volum de lucru de până la 300TB/an.

În plus, ele beneficiază de servicii Seagate Rescue Data Recovery, prin care utilizatorii pot avea siguranţa că nu pierd datele sensibile.

BarraCuda Pro 14TB

Hard-disk-urile din gama Barracuda sunt destinate uzului personal şi pentru firmele mici, care au nevoie de o viteză de 7200 RPM, împreună cu ratele de transfer de date de 250 MB/s şi până la 256 MB de memorie cache.

SkyHawk 14TB

Unităţile Seagate SkyHawk sunt gândite pentru sistemele de supraveghere, acolo unde spaţiul de stocare este o carcateristică importantă.

IronWolf şi IronWolf Pro 14TB sunt disponibile la un preţ de 530 de dolari şi respectiv 600 de dolari. BarraCuda Pro 14TB este disponibil la un preţ de 580 de dolari, iar SkyHawk14TB vine la raft la un preţ de 510 dolari.

 

citeste totul despre: