Samsung şi Universal Pictures anunţă colaborarea pe conţinut HDR10+

Samsung şi Universal Pictures anunţă colaborarea pe conţinut HDR10+

FOTO Samsung

Samsung şi compania americană de producţie şi distribuţie de conţinut, Universal Pictures Home Entertainment (UPHE), îşi anunţă planurile de a aduce pe piaţă noi titluri HDR10+.

Ştiri pe aceeaşi temă

HDR10+ (High Dynamic Range 10+) este un standard video de tip open source, dezvoltat de Samsung Electronics, care transformă experienţa de vizionare prin ajustarea parametrilor de contrast şi luminozitate, scenă cu scenă, pentru a reda detaliile chiar şi în cele mai strălucitoare sau întunecate scene.

Prin acest parteneriat, Samsung Electronics şi UPHE vor colabora pe o serie de lansări care au la bază tehnologia HDR10+.

Samsung colaborează cu numeroase companii, precum studiouri de film şi operatori OTT, încă de la lansarea HDR10+ LLC, in august 2017. 

Certificarea HDR10+ presupune furnizarea unor detalii tehnice, unui logo de certificare şi unui ghid de utilizare, precum şi certificarea dispozitivului printr-un proces de testare realizat de un laborator independent. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările