FOTO Samsung are cel mai mic obiectiv de tip fisheye de pe piaţă. Seria NX, inclusiv Samsung NX300, e compatibilă

FOTO Samsung are cel mai mic obiectiv de tip fisheye de pe piaţă. Seria NX, inclusiv Samsung NX300, e compatibilă

O fotografie realizată cu noul obiectiv pe un aparat foto Samsung NX300.

Samsung anunţă cel mai mic obiectiv de tip fisheye de 10mm. Acesta e dedicat camerelor foto mirrorless de la Samsung din seria NX şi va fi disponibil din a două jumătate a anului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel mai mic obiectiv de tip fisheye AF de pe piaţă beneficiază de un unghi foarte amplu de captură şi are jumătate din dimensiunea şi greutatea concurenţilor săi, oferind fotografilor pasionaţi o modalitate convenabilă de a-şi extinde orizonturile creative, fără a fi nevoie să poarte cu ei accesorii grele, se arată în comunicatul remis „Adevărul“. În plus, perspectiva foarte amplă a obiectivului Fisheye le permite utilizatorilor să creeze fotografii portret unice, să adauge efecte interesante, pentru ca fotografiile să fie mai distractive. Cântăreşte doar 72g şi vine în două nuanţe de culoare.

Noul obiectiv reprezintă inovaţia Samsung în tehnologia obiectivelor de 180 de grade şi este compatibil cu sistemul NX, inclusiv noul aparat foto NX300. Capacitatea extinsă de captură face ca noul obiectiv fisheye de 10mm să devină partenerul perfect pentru fotografii de peisaj – permiţând utilizatorilor să compună cadre uimitoare ale unor oraşe, peisaje pitoreşti sau ale unui cer frumos.

Pentru o experienţă fotografică desăvârşită, obiectivul vine cu o serie de opţiuni iScene, inclusiv Beauty Shot, Portrait, Night, Backlight, Children & Sports. Astfel, dispozitivul se poate adapta la nevoile fiecărui fotograf. Obiectivul F3.5 Fisheye de 10mm este, de asemenea, echipat cu o diafragmă cu apertură circulară pentru a aduce subiectul fotografiei voastre în cadru central. Mai jos sunt detaliile tehnice.

Vrem să discutăm cu voi, „Adevărul Tech“ este şi pe Facebook.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: