Samsung lansează Note 3 şi ceasul inteligent Gear în România. Cum poţi obţine un Galaxy Gear gratuit

Samsung lansează Note 3 şi ceasul inteligent Gear în România. Cum poţi obţine un Galaxy Gear gratuit

Samsung Galaxy Note 3 a fost lansat oficial şi este disponibil de mâine în magazinul oficial FOTO Adevărul/Octavian Palade

Samsung a lansat astăzi oficial în România telefonul Samsung Galaxy Note 3 şi gadgetul Samsung Galaxy Gear. Cele două vin în următoarea săptămână şi primii clienţi vor avea parte şi de o ofertă specială.

Ştiri pe aceeaşi temă

Samsung Galaxy Note 3 este noua generaţie a phabletei care a fost vândută în peste 38 de milioane de unităţi în toată lumea de când a fost lansată, acum doi ani. Generaţia de anul acesta vine cu funcţionalităţi noi ale stylusului numit S Pen (funcţii rapide pe ecran pentru productivitate), o formă nouă, care reduce practic din senzaţia de mărime, un ecran îmbunătăţit şi caracteristici tehnice de top.

Samsung Galaxy Gear este un ceas inteligent care se conectează momentan doar la Note 3 şi care poate prelua apeluri, notificări şi poate să facă şi poze sau înregistrări. Pentru a promova legătura aceasta între cele două gadgeturi, sâmbătă, 28 septembrie de la ora 18, primii 100 de cumpărători care vor participa la evenimentul ce va avea loc în magazinul oficial Samsung din AFI Palace Cotroceni Bucureşti vor avea avantaje. Primii 20 de clienţi vor primi gratuit şi un geas Samsung Galaxy Gear, iar următorii 80 vor avea un discount de 50% pentru achiziţionarea acestuia când va fi lansat în România.

Foto

Samsung Galaxy Note 3 este un telefon de 5,7 inci, deja o dimensiune care poate fi considerată moderată pe piaţa telefoanelor inteligente şi vine cu un procesor cu patru nuclee şi 3 GB de RAM. Aceste caracteristici îi asigură o funcţionare fluidă.

Chiar astăzi a fost descoperit că telefonul este limitat din punct de vedere regional, unele cartele achiziţionate neputând fi folosite în Statele Unite ale Americii sau Australia.

Un video cu Samsung Galaxy Note 3 de la prezentarea sa oficială de la Berlin, unde Adevărul a fost prezent, puteţi vedea mai jos.

Un video cu Samsung Galaxy Gear.

adevarul.ro va publica săptămâna viitoare un review cu telefonul pentru a vă spune părerea noastră 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările