Replica Uber, după ce Gabriela Firea a anunţat că vrea să interzică serviciile de ride-sharing

Replica Uber, după ce Gabriela Firea a anunţat că vrea să interzică serviciile de ride-sharing

Gabriela Firea la Adevarul Live FOTO Eduard Enea

Oficialii Uber România au reacţionat după ce Primarul general al Capitalei a emis un comunicat de presă din care reiese că vrea să interzică Uber şi Taxify.

Ştiri pe aceeaşi temă

Controversele se ţin scai de Uber, încă de când compania americană a intrat pe piaţa din România. De astăzi, aceasta are un nou duşman declarat, în persoana Gabrielei Firea. Oficiali din cadrul companiei au emis un comunicat de presă în care au comentat declaraţiile Primarului General.

”Aplicaţiile ca Uber, serviciile de carsharing, de taxi şi transportul în comun constituie, împreună, soluţii care pot duce la reducerea aglomeraţiei, a poluării şi pot rezolva problema parcărilor din Bucureşti.

Peste 350.000 de bucureşteni se bazează pe Uber pentru drumurile zilnice şi mii de şoferi parteneri fac un venit în plus, prin intermediul aplicaţiei şi contribuie la bugetul public. Ne dorim să discutăm despre viitorul industriei de transport împreună cu municipalitatea şi cu alţi actori din industrie pentru a face ceea ce este cel mai bine pentru consumatori şi pentru oraş. 

Credem că dialogul este cea mai bună cale pentru a oferi bucureştenilor cele mai bune servicii de transport ”, au declarat oficialii Uber Romania 

 

citeste totul despre: