Pentru un televizor cu tehnologie Direct Full Array, cu iluminare pe toată suprafaţa ecranului şi contrast precis, are un profil uimitor de subţire, de 15 mm pe toată suprafaţa, iar cu cele şase difuzoare încorporate redefinesc tot ce se ştia despre ecranele TV.

Samsung Q950TS e disponibil în diferite mărimi cu diagonalele începând de la 65 de inci (163 cm), 75 de inci (189 cm), până la 85 de inci (214 cm). Televizorul are o luminozitate de 4000 de niti, Quantum HDR 4000, rezoluţie 8K (7680×4320) şi fiecare cadru are peste 33 de milioane de pixeli, ceea ce face ca imaginile să aibă o claritate impresionantă. Practic, la rezoluţie 8K ai de 4 ori mai mulţi pixeli decât în 4K.

Conţinutul filmat 8K nativ arată minunat, chiar şi clipurile 4K de pe YouTube arată la fel de bine, datorită tehnologiei upscale. Procesorul Quantum 8K asigură întotdeauna puterea maximă 8K, indiferent de calitatea sursei conţinutului original. Televizorul Samsung 8K Q950T are un nou sistem de machine learning, bazat pe reţele neuronale, prin care procesorul Quantum învaţă să adapteze imaginea la rezoluţie 8K prin upscalling şi cu fiecare clipă de utilizare va fi mai eficient în a face asta. Astfel, experienţa de vizionare e foarte bună, chiar dacă vorbim de conţinut HD sau FullHD.

Samsung Q950TS are rată de refresh variabilă între 40Hz şi 120 Hz, FreeSync şi foloseşte tehnologia Automatic Low Latency Mode, care schimbă automat setările televizorului pe modul gaming, când detectează un joc. Pasionaţii de gaming pe  consolele PlayStation 5 sau Xbox Series X vor fi încântaţi de rata de refresh de 120 Hz şi AMD FreeSync.

Gamingul, dar nu numai el, e pus mai bine în valoare de cele 6 difuzoare dispuse pe 3 linii, sus, la mijloc şi jos, cu o putere de 60W şi de tehnologia 3D audio, Object Tracking Sound+ (OTS+).  OTS + tehnologia inovatoare creşte experienţa imersivă prin redarea dinamică a sunetului emis de un obiect prezent în cadru.

Samsung QLED 4K 65Q95T e un flagship 4K cu Anti Reflection Screen şi Ultra Viewing Angle, adică conţinutul se vede perfect indiferent de lumina ambiantă şi de unghiul din care e privit. Cu ajutorul Quantum HDR 2000 fiecare nuanţă şi detaliu prind viaţă cu o culoare bogată, precisă şi cu un contrast mai profund. Maparea dinamică a tonurilor HDR10 + schimbă culoarea şi contrastul scenă după scenă, permiţându-ţi să apreciezi chiar şi cele mai fine detalii.

Samsung Q95T e disponibil în diferite mărimi începând de la 55 de inci (138 cm), 65 de inci (163 cm), 75 de inci (189 cm), până la 85 de inci (214 cm).

Procesorul Quantum 4K optimizează calitatea imaginii, în condiţii de vizualizare excelente şi perfecţionează conţinutul redat. Tehnologia 4K AI Upscaling analizează automat conţinutul şi reduce zgomotul de fundal, evidenţiază detalii şi defineşte conturul imaginilor sau al textului.

Real Game Enhancer+ îmbunătăţeşte automat jocurile fără a fi nevoie ca tu să să efectuezi vreo ajustare. Este crescută claritatea în scenele de joc cu mişcare rapidă. Obţii o vizibilitate mai bună pentru imaginile întunecate şi analiza fiecărui detaliu din scene pentru a optimiza calitatea imaginii care se sincronizează cel mai bine în funcţie de scena jocului. AMD FreeSync reduce întreruperile şi pauzele, astfel încât să poţi câştiga de fiecare dată.

Portul HDMI 2.1 face posibilă redarea unui conţinut 4K la 120 Hz de la console.

65Q95T poate fi uşor montat pe perete pentru un aspect perfect, cu un singur cablu aproape invizibil, care conectează toate dispozitivele tale externe, pentru a nu afecta aspectul designului interior şi suportul TV-No Gap Wall-Mount.

Cele mai spectaculoase tehnologii pe care Q950TS le împărtăşeşte cu modelul QLED 4K 65Q95T sunt:

Active Voice Amplifier (AVA) recunoaşte zgomotul de fundal şi calibrează claritatea vocii în consecinţă.

Object Traking Sound, care înseamnă sincronizarea sunetului cu imaginea, creează un efect sonor tridimensional prin acustica combinată a mai multor boxe integrate în TV, utilizând un algoritm AI propriu. OTS sincronizează în timp real dinamica audio cu acţiunea de pe ecran, indiferent de sursa de conţinut, oferind o experienţă de vizionare finală surprinzătoare.

Q-Symphony, televizoarele QLED 2020 menţin difuzoarele superioare şi laterale active atunci când adaugi un soundbar din seria Samsung Q, pentru a oferi un sunet surround mai bogat şi mai complet.

Adaptive Picture analizează condiţiile de lumină, precum şi conţinutul de pe display pentru a asigura o calitate impecabilă a imaginii, indiferent dacă televizorul se află într-o cameră luminoasă sau întunecată.

AI Quantum Dot, procesorul  Samsung colaborează cu  sistemul de operare Tizen, pentru a îmbunătăţi orice tip de conţinut. Indiferent de sursă sau rezoluţie, conţinutul putând fi afişat pe 33 de milioane de pixeli.

Multi-View permite utilizatorilor să îşi extindă conţinutul de pe dispozitivul mobil pe un ecran mai mare, cu flexibilitatea de a alege între 14 opţiuni de dispunere diferite pentru două ferestre.

Tap View eficientizează conectarea smartphone -urilor la televizor. Utilizatorii pot acum să-şi transfere conţinutul de pe smartphone pe televizor, atingând pur şi simplu cele două dispozitive.

Samsung QLED 8K Q950TS şi Samsung QLED 4K 65Q95T sunt televizoare smart excepţionale pentru cei mai pretenţioşi clienţi şi dovada că poţi folosi tehnologii din viitor chiar azi.

Pentru ambele televizoare partea de conectică se află pe ”box” şi acestea au incluse cabluri cu o lungime de 5m.