Razer şi Humanscale au lansat o nouă suită de dispozitive destinate productivităţii

Razer şi Humanscale au lansat o nouă suită de dispozitive destinate productivităţii

Denumită colectiv Razer Productivity Suite, aceasta este alcătuită din noul mouse Pro Click, conceput în colaborare cu Humanscale, tastatura Pro Type şi suprafaţa Pro Glide.

Ştiri pe aceeaşi temă

Razer Pro Click

Dezvoltat în parteneriat cu Humanscale, mouse-ul Razer Pro Click a fost conceput special pentru a reduce riscurile pentru sănătate asociate cu folosirea îndelungată a mouse-ului, precum tendinita şi sindromul de tunel carpian. Mouse-ul a fost special conceput pentru a poziţiona încheietura mâinii în mod natural la un unghi de 30 de grade, prevenind astfel disconfortul şi leziunile cauzate de pronaţia încheieturii.

Mai mult, Razer Pro Click a fost proiectat pentru a oferi confort pentru mâinile de diferite dimensiuni, încorporând o zonă de sprijin extinsă pentru palmă, degetul mare şi degetul mic. Astfel, se reduce la minimum contactul cu masa care ar putea cauza stres la nivel de mâini şi braţe.

Bazat pe un senzor optic de tip 5G dezvoltat de Razer, conectivitate Bluetooth cu mai multe dispozitive şi o durată de funcţionare a bateriei de până la 400 de ore, Razer Pro Click este un dispozitiv ideal pentru cei care au nevoie de un mouse precis şi fiabil.  

Razer Pro Type

Tastatura Pro Type include butoane cu un strat special ce oferă o senzaţie de tastare delicată, asigurând astfel confortul pe întreaga durată a zilei de lucru. În mod complementar, switch-urile mecanice Orange dezvoltate de Razer oferă o acţionare silenţioasă dar fermă a tastelor, pentru o experienţă de tastare precisă şi rapidă.

Lista de specificaţii este completată de conectivitatea wireless şi cea Bluetooth cu până la patru dispozitive. Tastele rezistă până la 80 de milioane de apăsări şi sunt iluminate cu LED-uri albe.

Razer Pro Glide

Razer Productivity Suite este completată de suprafaţa Pro Glide, care este companionul ideal al mouse-ului Pro Click. Suprafaţa texturată realizată dintr-o ţesătură foarte densă are o durată de viaţă foarte mare şi este ideală pentru redarea cu acurateţe a mişcărilor mouse-ului, fie ele rapide sau foarte line.

Razer Pro Click este disponibil de la 109,99 de euro, Razer Pro Type costă 149,99 de euro, iar Razer Pro Glide va fi disponibil de la 11,99 de euro. Toate cele trei produse vor fi disponibile la partenerii retail autorizaţi ai Razer, începând cu 27 august 2020, însă pot fi deja achiziţionate de pe site-ul Razer.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările