Primul smartwatch de la OnePlus e disponibil de azi la precomandă

Primul smartwatch de la OnePlus e disponibil de azi la precomandă

OnePlus Watch.

OnePlus Watch, primul dispozitiv wearable al OnePlus, este disponibil pentru precomandă începând de azi, 14 aprilie, pe site-ul OnePlus.com.

Ştiri pe aceeaşi temă

OnePlus Watch are un design rotund care imită aspectul unui ceas tradiţional, cu o carcasă din oţel inoxidabil lustruită manual, sticlă curbată 2.5D şi un model CD lucios pe rama afişajului.

Ceasul OnePlus Watch le permite utilizatorilor să vizualizeze şi să răspundă la notificări, să efectueze şi să răspundă la apeluri telefonice. OnePlus Watch ”rezistă” până la două săptămâni între încărcări, în timp ce tehnologia de încărcare rapidă oferă energie pentru o zi întreagă în doar cinci minute sau pentru o săptămână în doar 20 de minute de încărcare.

OnePlus Watch dispune de rezistenţă la apă şi praf 5ATM şi IP68 şi oferă peste 110 tipuri de antrenament. De asemenea, ceasul poate urmări valori precum pulsul, distanţa, caloriile, monitorizează viteza şi eficienţa SWOLF pentru înotători. 

GPS-ul său încorporat urmăreşte toată activitatea, chiar şi atunci când telefonul nu este lângă utilizator. În plus, monitorizează saturaţia oxigenului din sânge, detectează nivelul de stres, oferă antrenamentele pentru respiraţie, alerte rapide pentru ritmul cardiac şi memento-uri pentru utilizatorii sedentari, toate acestea putând fi gestionate cu uşurinţă prin aplicaţia OnePlus Health.

OnePlus Watch va avea un preţ începând de la 159 euro; precomenzile pot fi plasate începând de azi, 14 aprilie, pe OnePlus.com, urmând ca acesta să fie disponibil în magazinele partenerilor locali începând cu data de 30 aprilie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările