Pisoarul ”smart” care îţi serveşte reclame chiar şi atunci când ai alte treburi

Pisoarul ”smart” care îţi serveşte reclame chiar şi atunci când ai alte treburi

FOTO via TNW

Secolul 21 pare unul dominat de consumerism şi publicitate. Reclamele sunt peste tot, fie că vorbim de staţii de autobuz, de meciuri de fotbal sau de aplicaţii de telefon. Unul dintre puţinele locuri care scăpase de advertisingul agresiv erau toaletele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chiar dacă şi aici puteam găsi câte o reclamă răzleaţă, nu era neapărat deranjant. Se pare, îsnă, că lucrurile sunt pe cale să schimbe şi în acest departament. O companie olandeză, Mr Friendly pe numele ei, a găsit o cale prin care îţi poate servi publicitate chiar şi atunci când vrei să fii lăsat în pace, în momentele mai intime.

Pisoarele ”smart” vin la pachet cu un display plasat pe partea superioară a acestora, pe care poate fi afiaşt orice tip de conţinut. O dotare şi mai interesantă este reprezentată de senzorii cu care pisoarul vine dotat, care vor detecta dacă dispozitivul este sau nu folosit de cineva. Reclamele vor începe să ruleze doar dacă prezenţa unei persoane este detectată.

În plus, pisoarele smart dispun şi de tehnologie de tip ”cloud”, care permite clienţilor să controleze atât fluxul de reclame, cât şi orele şi intervalele la care acestea rulează. Iar totul este făcut de la distanţă, de pe smartphone sau calculator. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: