Philips lansează un monitor LCD de 27 inci pentru graficieni şi profesioniştii din  domeniul financiar

Philips
lansează un monitor LCD de 27 inci pentru graficieni şi profesioniştii din  domeniul financiar

Monitor LCD Philips 279C9.

MMD lansează noul monitor LCD Philips 279C9, cu o diagnonală de 27 inci (68,47 cm), rezoluţie 4K UHD, un design modern şi o experienţă de utilizare bună.

Ştiri pe aceeaşi temă

Design-ul elegant, portul USB-C, calitatea imaginii şi caracteristicile ergonomice fac din Philips 279C9 soluţia potrivită atât pentru profesioniştii din domeniul financiar, cât şi pentru toţi cei care lucrează cu programe CAD şi aplicaţii grafice 3D. Mai mult, monitorul a obţinut mai multe premii: un IF Design Award şi a fost câştigător al Red Dot 2020.

Monitorul Philips 279C9 are un design Zero Bezel, fără ramă, şi oferă o imagine extinsă ce face posibilă o configuraţie multi-monitor. Carcasa beneficiază de un finisaj texturat de culoare neagră şi face din acest monitor o alegere perfectă care se integrează perfect într-un birou cu un design modern şi atrăgător.

Datorită design-ului inteligent, monitorul Philips 279C9 oferă numeroase posibilităţi de management al cablurilor pentru un spaţiu de lucru îngrijit, fiind potrivit pentru persoanele care îşi doresc o staţie de lucru elegantă şi ordonată. 

În zilele noastre, toată lumea este obişnuită să lucreze cu mai multe dispozitive conectate, ceea ce înseamnă că porturile sunt un atribut foarte important. Philips 279C9 include un conector USB-C, care permite utilizatorilor să transfere date în timp ce încarcă bateria laptopului la o super-viteză (până la 65W). Monitorul mai dispune de un DisplayPort, două porturi HDMI şi patru porturi USB 3.2. Multitudinea de porturi permite conectarea unui număr mare de dispozitive simultan cu posibilitatea de a gestiona cablurile astfel încât spaţiul de lucru să rămână unul îngrijit.

 

Panoul IPS oferă unghiuri de vizualizare extinse de 178/178 grade, ceea ce face posibilă vizualizarea ecranului din aproape orice unghi. În plus, panoul IPS asigură imagini clare, cu culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru fotografii, filme şi navigare web, cât şi pentru aplicaţii profesionale care necesită acurateţe şi luminozitate constantă. În plus, datorită rezolutiei sale UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) şi a certificării VESA DisplayHDR 400, acest monitor reproduce toate detaliile pentru imagini apropiate de realitate. Imaginile beneficiază de culori excelente, un negru profund şi o luminozitate maximă de 400 nits.

Philips 279C9 face orele de lucru mai confortabile, pornind de la baza sa: SmartErgoBase este un sistem ce permite înclinarea, pivotarea si reglarea în înălţime a monitorului pentru a uşura zile lungi de lucru. Monitorul dispune şi de modul LowBlue pentru un confort sporit al ochilor şi o tehnologie Flicker-Free pentru mai puţină oboseală.

Monitorul Philips 279C9 este disponibil la un preţ recomandat de 2.555 lei.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: