Panasonic a prezentat un frigider care se deplasează singur la tine atunci când strigi după bere

Panasonic a prezentat un frigider care se deplasează singur la tine atunci când strigi după bere

Foto: Cnet

Comoditatea a fost, de-a lungul timpului, unul dintre principalele motoare care au stat în spatele inovaţiei şi progresului tehnologic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Câţiva ingineri de la Panasonic s-au gândit serios la faptul că trebuie să se deplaseze până la frigider pentru a-şi lua o gustare, sau ceva de băut. Astfel că au gândit un sistem care să vină la tine atunci când îl strigi. Cu ajutorul comenzilor vocale, frigiderul denumit sugestiv ”Moving Fridge”, se deplasează cu ajutorul unor roţi pentru a fi mai aproape de tine.

În plus, Panasonic fiind o companie japoneză, frigiderul revoluţionar este conceput şi pentru a depozita în condiţii optime băutura tradiţională niponă sake. În plus, sistemul îţi poate oferi chiar şi recomandări despre ce ai putea mânca alături de băutura spirtoasă.

Lăsând gluma la o parte, frigiderul se află încă în stadiul de concept. Asta înseamnă că Panasonic nu intenţionează să comercializeze aşa ceva, cel puţin nu în viitorul apropiat. În plus, sistemul este unul foarte compact şi se poate ”depozita” singur la nevoie, într-un loc mai retras din casă. 

citeste totul despre: