Amazon a renunţat la Google în favoarea motorului de căutare Bing

Amazon a renunţat la Google în favoarea motorului de căutare Bing

Amazon şi-a prezentat de curând noile tablete cu Android, dar acestea nu mai folosesc motorul de căutare Google, ci pe al adversarilor de la Microsoft, Bing. Şi Kindle Fire HD începe tot mai mult să arate ca un hibrid, dar creat după dorinţele Amazon: browser-ul propriu Silk, magazin propriu de aplicaţii, denumit Appstore, şi motor de căutare Bing.

APLICAŢIA ZILEI Pocket sau cum să-ţi pui în „buzunar“ texte bune de citit

APLICAŢIA ZILEI Pocket sau cum să-ţi pui în „buzunar“ texte bune de citit

Aplicaţia Pocket este o soluţie pentru afişarea simplă a textului din paginile web. Asta pentru că site-urile au, de regulă, multe reclame care apar din orice direcţie chiar şi atunci când tot ceea ce faci acolo este să citeşti un articol. Pentru astfel de momente, şi pentru parcurgerea cu uşurinţă a unui text, dezvoltatorul Pocket a lansat în 2007 prima versiune a acestei aplicaţii.

5 echipamente folosite de spionii reali

5 echipamente folosite de spionii reali

Filmele cu James Bond sau cele din seria „Misiune Imposibilă” au adus lumea spionilor pe ecranele de cinema. Însă odată cu acestea lumea a început să creadă că toţi spionii au acces la echipamente ca cele ale personajelor din filme. Realitatea diferă într-o anumită măsură, iar soluţiile pe care le găsesc spionii adevăraţi pentru a aduna informaţii sunt cel puţin ciudate.

Ce înseamnă în ziua de astăzi un ultrabook care merită? Sunt atât de multe categorii, încât doar preferinţele personale decid. Asus Transformer T300 Chi e oferta Asus pentru cei care vor un hibrid subţire, superb şi cu un procesor Intel Core M. Deşi cu probleme de putere pe alocuri, laptopul a fost surprinzător.

acum 4 ani · comentarii (1)

Dacă până acum te învârteai în jurul rafturilor şi nu ştiai ce să cumperi, o tabletă, un latop, o tabletă mai mare, sau poate un laptop mai subţire, atunci este foarte probabil ca ceea ce îţi voi arăta eu astăzi o să le rezolve pe toate. Acesta este Lenovo Yoga 3 Pro, şi este cel mai bun când vine vorba de făcut yoga „la calculator” .

acum 4 ani · comentarii (0)

Pentru  a vinde o tabletă pe Android producătorii actauali  trebuie într-adevăr să prezinte ceva unic. Oricâte Android-uri nu ar sta pe rafturi, cu toţii tragem cu coada ochiului spre iPad-uri. Lenovo încearcă pentru  a 2a oară sa ne îndrepte ochii spre o tabletă de-a lor mai neobişnuită,  una care o poţi anina în cuier, şi cu care poţi şi brânza să tai

acum 4 ani · comentarii (0)

Bogdan Hossu este unul dintre tinerii antreprenori ai României şi unul care a aplicat foarte bine conceptul „sunt propriul meu şef“. În prezent, are o companie care activează în IT şi alta în consultanţă pentru contractarea de fonduri europene.

acum 4 ani · comentarii (0)

Anul 2014 a fost declarat anul gadget-urilor care se poartă pe mână, aşa că am avut ocazia sa vedem o mulţime de ceasuri şi fitness band-uri. Spre sfârşit de an, în mâinile noastre a ajuns poate unul din cele mai bune  gadgeturi de pe acest segment: Sony SmartWatch 3, care face parte din prima rundă de smartwatch-uri ce rulează pe noul sistem Android Wear.

acum 4 ani · comentarii (4)

Tehnologia schimbă educaţia şi acest trend nu va fi oprit. Poate fi înfrânat? Cu siguranţă. În România încă apar reguli de interzicere a telefoanelor sau tabletelor la şcoală pe motiv că elevii sunt distraşi de la învăţare. Am discutat cu un om care s-a ocupat de integrarea tehnologiei în viaţa elevilor şi am aflat de ce sistemul clasic nu mai are viitor.

acum 4 ani · comentarii (1)

Apple a lansat iPhone 6 şi Apple Watch. Deloc previzibil, bloggeri şi presa de tehnologie au scris despre ce reprezintă noile gadgeturi şi unii au anunţat moartea Apple după moartea lui Jobs. Martorii lui Steve Jobs, însă, şi slujitorii de iPhone s-au aşezat la coadă pentru încă un model, ceea ce am de gând să fac şi eu.

acum 5 ani · comentarii (7)
Postari Recente