Cursa lansărilor: Nokia, Amazon şi Samsung îşi vor prezenta produsele înaintea Apple | samsung

Cursa lansărilor: Nokia, Amazon şi Samsung îşi vor prezenta produsele înaintea Apple

Până în 2007, piaţa telefoniei mobilă nici nu era preocupată de ce face Apple, dar de la primul iPhone, compania nord-americană a schimbat calendarul tuturor. Sau cel puţin aşa pare în această toamnă, când toţi marii jucători de pe piaţă şi-au fixat lansările înaintea companiei nord-americane. Iar Apple nici nu a confirmat încă evenimentul din septembrie.

VIDEO Nokia, Samsung şi Sony schimbă localizarea în spaţii închise prin proiectul In-Location Alliance | samsung

VIDEO Nokia, Samsung şi Sony schimbă localizarea în spaţii închise prin proiectul In-Location Alliance

Până să-şi anunţe telefoanele cu Windows Phone 8, Nokia a anunţat un proiect pe care l-a început împreună cu alte 22 de companii. Acesta se referă la localizarea utilizatorilor în spaţiile publice, în general centre comerciale şi aeroporturi. Alături de Nokia, alte nume mari sunt Sony, Qualcomm şi Samsung. Aceştia vor colabora sub denumirea „In-Location Alliance”.

Lenovo face Yoga cu Windows 8 RT

Lenovo face Yoga cu Windows 8 RT

Lenovo pregăteşte cât mai multe produse cu Windows pentru toamnă, iar după anunţarea tabletei ThinkPad Tablet 2, care va avea Windows 8, chinezii pregătesc una şi cu Windows RT. Aceasta IdeaPad Yoga şi cel mai probabil va fi lansată în octombrie, la finalul lunii, deşi a fost anunţată prima dată la începutul anului.

VIDEO Un fost angajat Apple a publicat prima reclamă făcută pentru Macintosh | apple

VIDEO Un fost angajat Apple a publicat prima reclamă făcută pentru Macintosh

Apple, divizia de calculatoare, a avut trei mari momente în istoria sa. Apple I, primul calculator personal care a avut succes la utilizatorii obişnuiţi, Lisa, primul calculator cu interfaţă grafică, dar destinat oamenilor de afaceri, şi Macintosh, primul calculator cu mouse şi interfaţă grafică pentru toţi utilizatorii. Acum, a apărut un material video de promovare al primului Mac.

Ce înseamnă în ziua de astăzi un ultrabook care merită? Sunt atât de multe categorii, încât doar preferinţele personale decid. Asus Transformer T300 Chi e oferta Asus pentru cei care vor un hibrid subţire, superb şi cu un procesor Intel Core M. Deşi cu probleme de putere pe alocuri, laptopul a fost surprinzător.

acum 3 ani · comentarii (1)

Dacă până acum te învârteai în jurul rafturilor şi nu ştiai ce să cumperi, o tabletă, un latop, o tabletă mai mare, sau poate un laptop mai subţire, atunci este foarte probabil ca ceea ce îţi voi arăta eu astăzi o să le rezolve pe toate. Acesta este Lenovo Yoga 3 Pro, şi este cel mai bun când vine vorba de făcut yoga „la calculator” .

acum 4 ani · comentarii (0)

Pentru  a vinde o tabletă pe Android producătorii actauali  trebuie într-adevăr să prezinte ceva unic. Oricâte Android-uri nu ar sta pe rafturi, cu toţii tragem cu coada ochiului spre iPad-uri. Lenovo încearcă pentru  a 2a oară sa ne îndrepte ochii spre o tabletă de-a lor mai neobişnuită,  una care o poţi anina în cuier, şi cu care poţi şi brânza să tai

acum 4 ani · comentarii (0)

Bogdan Hossu este unul dintre tinerii antreprenori ai României şi unul care a aplicat foarte bine conceptul „sunt propriul meu şef“. În prezent, are o companie care activează în IT şi alta în consultanţă pentru contractarea de fonduri europene.

acum 4 ani · comentarii (0)

Anul 2014 a fost declarat anul gadget-urilor care se poartă pe mână, aşa că am avut ocazia sa vedem o mulţime de ceasuri şi fitness band-uri. Spre sfârşit de an, în mâinile noastre a ajuns poate unul din cele mai bune  gadgeturi de pe acest segment: Sony SmartWatch 3, care face parte din prima rundă de smartwatch-uri ce rulează pe noul sistem Android Wear.

acum 4 ani · comentarii (4)

Tehnologia schimbă educaţia şi acest trend nu va fi oprit. Poate fi înfrânat? Cu siguranţă. În România încă apar reguli de interzicere a telefoanelor sau tabletelor la şcoală pe motiv că elevii sunt distraşi de la învăţare. Am discutat cu un om care s-a ocupat de integrarea tehnologiei în viaţa elevilor şi am aflat de ce sistemul clasic nu mai are viitor.

acum 4 ani · comentarii (1)

Apple a lansat iPhone 6 şi Apple Watch. Deloc previzibil, bloggeri şi presa de tehnologie au scris despre ce reprezintă noile gadgeturi şi unii au anunţat moartea Apple după moartea lui Jobs. Martorii lui Steve Jobs, însă, şi slujitorii de iPhone s-au aşezat la coadă pentru încă un model, ceea ce am de gând să fac şi eu.

acum 4 ani · comentarii (7)