Orange are oferte speciale pentru cartele prepay până pe 18 iulie

Orange are oferte speciale pentru cartele prepay până pe 18 iulie

Orange are până în iulie beneficii la cartelă.

Orange aniversează 10 ani de când a lansat campania de promovare cu personajele Millidge şi Doig, iar ce te interesează pe tine ca utilizator e că sărbătoreşte cu beneficii la cartelă.

Orange PrePay sărbătoreşte 10 ani de când i-a prezentat publicului din România pe Millidge şi Doig. Oferta aniversară aduce de zece ori internetul inclus în opţiunile activate, începând cu 15 iunie 2016. La activarea unei opţiuni de minimum cinci euro credit cu minute sau internet, clienţii primesc de 10 ori traficul de internet inclus în opţiune, care va putea fi utilizat până la 31 decembrie 2016, cu o opţiune activă în cont.

Dacă activează o opţiune cu minute şi una de internet, aceştia pot avea bonusul de 10 ori traficul de internet pentru fiecare dintre opţiuni. Bonusul se acordă la prima activare a uneia din opţiunile PrePay din portofoliul Orange valabile în perioada promoţiei. Oferta este valabilă în perioada 15 iunie-18 iulie, cu posibilitate de prelungire.

Despre Orange mai poţi afla detalii dintr-un interviu realizat de „Adevărul“. În acesta, Ştefan Slavnicu, director tehnic Orange România, a vorbit despre internetul 4G şi pentru ce anume îl folosesc clienţii. Slavnicu susţine că utilizatorul care apreciază cel mai mult internetul de mare viteză este tânăr, până în 35-40 de ani, locuieşte în oraşe mari şi îşi doreşte să folosească datele mobile de câte ori are nevoie, fără a ţine cont de dispozitivul folosit. Când este în mişcare, are nevoie de aceeaşi calitate a navigării ca atunci când este acasă.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: