Orange anunţă oferta specială dedicată Euro 2016 şi caută „fanul meciului“

Orange anunţă oferta specială dedicată Euro 2016 şi caută „fanul meciului“

Orange caută câte un fan dedicat pentru fiecare meci de la Euro 2016.

Orange lansează oferta Euro 2016 şi anunţă concursul „Fanul meciului“, pentru care, la fiecare meci Euro 2016, va selecta un fan a cărui pasiune pentru fotbal va fi sărbătorită la pauză, pe ecranele din stadion.

Clienţii Orange România care îşi activează sau îşi prelungesc până pe 10 iulie un abonament Orange Me, Orange Pro sau Business Group de minimum 8 euro (TVA inclus), au bonus de 500MB şi 150 de minute sau SMS-uri în roaming. Bonusul este valabil pe întreaga perioadă a ofertei în interiorul UE, zona 1. În plus, clienţii care aleg să se porteze în reţeaua Orange primesc cadou de bun venit un accesoriu Euro 2016.

Totodată, începând cu 10 iunie, în parteneriat cu Paris, Orange va oferi fanilor ocazia de a juca un rol în crearea unui extravagant spectacol al luminilor. În fiecare zi în timpul UEFA Euro 2016 va fi un meci pe teren şi o întrecere digitală pentru fani. Pentru a-şi sărbători pasiunea, ei vor avea un cuvânt de spus la iluminarea Turnului Eiffel, unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume.

În seara fiecărui meci, cu 10 minute după fluierul final din ultimul meci al zilei, Turnul Eiffel va fi iluminat în culorile echipei care a jucat în ziua respectivă şi a primit cel mai mare număr de voturi din partea fanilor pe reţelele de socializare. Unele dintre cele mai frumoase mesaje publicate de fani pe reţelele de socializare vor fi, de asemenea, afişate pe Turnul Eiffel. Luminile vor putea fi văzute live şi pe OrangeSponsorsYou.

Cât despre fanul fiecărui meci, Orange va căuta fanul cel mai inventiv din tribune pentru a-l numi „Fanul meciului“. La pauză, numele său va fi anunţat de UEFA, iar poza îi va fi proiectată pe ecranele de pe stadion, pe Turnul Eiffel şi pe platformele sociale Orange. El va fi invitat să primească trofeul oficial Fanul Meciului oferit de Orange şi UEFA la finele meciului. Orange are o echipă de fotografi care vor cutreiera stadionul pentru a-l găsi pe cel mai original fan care îşi susţine echipa purtând culorile ţării respective.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: