O nouă alternativă la băncile tradiţionale îşi face loc pe piaţa din România: Monese anunţă lansarea conturilor în lei - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Norris Koppel, fondator şi CEO al Monese. FOTO Adrian Pogîngeanu
Norris Koppel, fondator şi CEO al Monese. FOTO Adrian Pogîngeanu

Compania de fintech britanică introduce conturi în RON începând cu 11 februarie, cu IBAN-uri româneşti şi serviciu de relaţii clienţi în limba română.

Noutatea a fost marcată de un eveniment la care a vorbit chiar fondatorul serviciului, Norris Koppel. Noile conturi de RON de la Monese vor fi disponibile începând cu 11 februarie şi vin cu IBAN-uri româneşti şi serviciu de relaţii cu clienţii în limba română – amândouă fiind premiere pentru un serviciu de fintech internaţional în România.

Clienţii pot deschide un cont RON multi-valută în doar câteva minute, pot primi salarii, pot face transferuri rapide şi gratuite către conturile de RON, euro şi lire sterline ale altor clienţi Monese şi pot face transferuri locale gratuite în RON.

Clienţii care locuiesc în România vor putea folosi cardul Monese RON cu Apple Pay oriunde în lume este acceptat acest serviciu.

IBAN-uri oferite de Libra Internet Bank

“Suntem foarte încântaţi să lansăm astăzi conturile pentru România. Decizia de a lansa acest serviciu în România ca parte din planul nostru de extindere a fost un lucru cât se poate de natural. Ştim că mulţi dintre clienţii noştri aşteaptă cu mare interes lansarea conturilor Monese pentru România şi îşi doresc o ofertă de servicii localizate, rapide şi uşor de utilizat. Aceşti clienţi sunt nemulţumiţi de serviciile tradiţionale bancare, care se adaptează prea greu la nevoile şi stilul lor de viaţă. Noi oferim o alternativă perfectă atât pentru românii din ţară, cât şi pentru cei din străinătate.”, ne spune Norris Koppel, fondator şi CEO al Monese.

IBAN-urile româneşti sunt oferite de Libra Internet Bank, un partener cheie pentru lansarea conturilor Monese RON. Aceste IBAN-uri româneşti constituie un avantaj imens pentru clienţii din România. Utilizatorii Monese vor putea primi salariile, face plăţi locale, şi cumpărături online.

“Trăim într-o eră a colaborării, iar Libra Internet Bank deţine toate atuu-rile pentru a fi un partener valoros al celor mai inovatori jucători financiari”, a declarat Emil Bituleanu, CEO al Libra Internet Bank.

Eveniment Monese

FOTO: 300.000 de români folosesc deja aplicaţia Monese

Conturile Monese sunt disponibile în trei planuri tarifare, cu alocaţii de retragere gratuită de la ATM-uri internaţionale şi cheltuieli în valută de pe card. Toate conturile includ un card de debit Mastercard contactless cu design-ul vertical Monese.

   

Ce primesc clienţii Monese

Toate conturile Monese RON oferă clienţilor cu IBAN-uri româneşti şi:

  • Cardul de debit Mastercard contactless (taxă de livrare 19.95 lei pentru planul Simple sau livrare gratuită pentru primul card din planul Classic şi livrare gratuită la orice card din planul Premium)
  • Transferuri gratuite şi instante între conturile proprii de RON, EUR şi GBP
  • Transferuri instante şi gratuite între orice cont Monese la nivel global (în orice valută)
  • Top-up gratuit şi instant (orice monedă)
  • Retrageri gratuite de la bancomate internaţionale - începând de la 1,000 lei pe lună pentru planul tarifar Simple)
  • Alocaţie gratuită pentru cardul de valută - începând de la 10,000 lei/lună pentru planul tarifar Simple
  • Aplicaţia Monese şi serviciu de relaţii cu clienţii accesibile în 14 limbi, incluzând limba română
  • Apple Pay  
  • Plăţi recurente
  • Posibilitatea de blocare şi deblocare a cardului din aplicaţia Monese
  • Notificări mobile instante pentru orice tranzacţie (atunci când cheltui sau primeşti bani)
  • Extrase de cont la cerere ce pot fi uşor de exportat
  • Economisire prin serviciul Puşculiţele Monese

Peste 2 milioane de oameni folosesc serviciile Monese şi există o creştere rapidă a numărului de utilizatori cu peste 100,000 de persoane în fiecare lună. Spre deosebire de mulţi dintre competitori, clienţii Monese folosesc serviciul drept cont bancar principal – 70% din fondurile primite reprezintă venituri salariale. Fiecare plan tarifar vine cu propriul său design de card, iar clienţii au libertatea de a schimba între aceste planuri conform cu nevoile fiecăruia.

Eveniment Monese

FOTO: Diferenţele dintre cele trei planuri tarifare disponibile clienţilor Monese.

Interesant este faptul că Monese are deja 300.000 de utilizatori români, conform informaţiilor oferite de companie. Aceasta doreşte triplarea numărului până la sfârşitul lui 2020.

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite