O companie britanică lansează în România patru modele de Soup Maker

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soup Maker Morphy Richards.
Soup Maker Morphy Richards.

Morphy Richards, o companie de electrocasnice pentru casă şi bucătărie din Marea Britanie, lansează pe piaţa din România o nouă categorie de produs – Soup Maker-ul, un aparat inteligent creat pentru a pregăti supa zilei, în 21 de minute.

Producătorul britanic pune la dispoziţie patru variante de produs cu setări dedicate de a găti supe clasice, supe cremă sau smoothie-uri.

Soup Maker-ele Morphy Richards sunt create pentru pregăti supa zilei în casă. În funcţie de model, produsele de tip Soup Maker oferă funcţii speciale pentru a răspunde diferitelor nevoi de a găti supa – de la formatul Compact, cu două porţii, până la aparatele cu o capacitate extinsă, de patru porţii, şi funcţionalităţi-cheie precum sotare, cântărire, menţinere caldă, reîncălzire, pauză sau timer.

Morphy Richards oferă spre vânzare consumatorilor români produsele atât direct, pe site-ul companiei, în secţiunea Soup Maker, cât şi la parteneri.

Primul model Morphy Richards Soup Maker Compact 501021 are o capacite de 1L şi este potrivit pentru două porţii generoase sau trei porţii tip aperitiv. Cu designul său compact, este uşor de depozitat în bucătării mici. Supa poate fi pregătită în funcţie de preferinţele în materie de aromă şi consistenţă cu cele trei funcţii de supă clasică, cu bucăţi de legume (Chunky), supă cremă (Smooth) sau pasare suplimentară (Blend). De asemenea, aparatul poate pregăti şi sucuri cu funcţia Juice.
Preţ recomandat: 319 lei

Morphy Richards Soup Maker Sauté and Soup 501014 vine cu o funcţie specială de sotare, prin care poţi adăuga o aromă mai pătrunzătoare şi bogată supei tale, reducând, astfel, şi numărul vaselor de spălat. Se pot sota ingrediente precum ceapă, legume sau bacon în acelaşi vas în care se va pregăti şi supa. După sotare, se adaugă celelalte ingrediente şi se selectează funcţia de supă clasică (Chunky) sau cremă (Smooth) pentru rezultate delicioase. Cu o capacitate de 1.6L, Soup Maker-ul serveşte până la patru persoane odată sau poate pregăti porţii în avans pentru persoanele cu un program încărcat.
Preţ recomandat: 629 lei

Morphy Richards Soup Maker Saute and Soup 501014

Morphy Richards Soup Maker Perfect Soup 501025 este alegerea potrivită pentru familii şi poate servi până la patru persoane, cu o capacitate de 1,6L. Este recomandată folosirea cântarului integrat pentru a măsura ingredientele direct în bolul de preparare. În 21 de minute, este gata supa aburindă, făcută în casă şi nutritivă. Dispozitivul este potrivit pentru supe clasice, supe cremă şi smoothie-uri.

Preţ recomandat: 689 lei

Morphy Richards Soup Maker Perfect Soup 501025

Morphy Richards Soup Maker Total Control 501020 oferă un nivel ridicat de comfort prin cele nouă funcţii speciale. Funcţia Smart Response Technology a aparatului te ajută să pregăteşti cu uşurinţă supe delicioase în cantităţi potrivite - pentru două, trei sau patru serviri, evitând risipa de mâncare. Produsul prezintă un ecran touchscreen uşor de folosit care permite selectarea numărului de porţii şi consistenţa acestora.  

Datorită funcţiilor de încălzire şi păstrare a supei calde, Soup Maker-ul Total Control asigură o supă delicioasă, adaptată programului fiecăruia. Acest aparat de 1,6L este uşor de folosit şi uşor de curăţat cu funcţia de pre-spălare (Pre-clean). 

Preţ recomandat: 799 lei

Morphy Richards Soup Maker Total Control 501020

 

Aparatele de supă Morphy Richards vin cu un set de caracteristici :

  • Setări diferite de consistenţa – Programul de supă cremă (Smooth) găteşte şi pasează supa în doar 21 de minute, în timp ce programul de supă clasică, cu bucăţi de ingrediente, pregăteşte supa cu o consistenţă mai mare în 28 de minute. Pentru o textură mai fină, poate fi selectată opţiunea de pasare suplimentară (Blend) până când supa ajunge la textura dorită.
  • Display cu timer – Uşor de folosit şi de urmărit, panoul de control conţine şi un display LED ce prezintă exact în cât timp supa este gata să fie servită.
  • Funcţie de sucuri – Aceste aparate au şi funcţia Juice pentru pregătirea sucurilor, milkshake-urilor sau smoothie-urilor delicioase şi sănătoase.
Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite