„Nu mai ies din casă, fiindcă am vândut-o ca să îl cumpăr”. Cum ironizează internauţii români un televizor vândut la preţ de apartament

„Nu
mai ies din casă, fiindcă am vândut-o ca să îl cumpăr”. Cum
ironizează internauţii români un televizor vândut la preţ de apartament

Televizorul Sony Bravia costă mai multă decât o limuzină Mercedes nouă

Internauţii români „au profitat” din plin de o ofertă de televizor smart listată la un preţ exorbitant pe site-ul unui retailer electroIT, umplând de comentarii ironice categoria de recenzii a produsului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un televizor LED Sony Bravia, cu diagonala de 253 de cm şi capabil de a difuza într-o rezoluţie ultra-HD, este listat pe un site la preţul de 319.999 de lei. Asta înseamnă remuneraţia combinată pe o durată de 9 ani a unui român care câştigă salariul mediu pe economie în 2016, dar şi mai mult decât preţul unui apartament cu 3 camere în majoritatea zonelor din Capitală. 

Preţul aproape ireal pentru o comoditate i-a determinat pe internauţii care au găsit anunţul să lase recenzii care mai de care mai ironice ale produsului, referindu-se la ce aşteptări ar trebui să ai de la un televizor mai scump decât unele locuinţe.

„Un televizor uimitor cu o rezoluţie nemaivăzută. Se poate privi şi urmări chiar şi din afara locuinţei, ceea ce este extraordinar pentru că acolo trăim acum” scrie utilizatorul Schiller Paul, care ironizează şi politicile retailerului, adăugând că „la achiziţionarea TV-ului mi s-a pus la dispoziţie un voucher de 50 de lei! Deci, am economisit ceva.”

Un alt cumpărător fictiv se bucură că nu va fi afectat de eventualele probleme ale RADET-ului pe viitor: „Am achiziţionat acest Smart tv, toate opţiunile, inclusiv apă caldă!”.

Familia utilizatoarei Pop Diana a fost însă nemulţumită de includerea unei singure telecomenzi în preţul produsului.

„Am achiziţionat şi eu acest teve de vreo 4 luni. Nu am absolut niciun reproş, în afară de faptul că nu are 3 telecomenzi pentru că ne uităm la el vreo 6 persoane (cu părinţi şi socri), pentru că şi eu am fost nevoit să-mi vând apartamentul meu şi al părinţilor, şi să stăm la socri!”

Dinu Cosmin scoate însă în evidenţă şi calităţile decorative ale televizorului smart:

„De când l-am văzut online l-am luat pe post de perete. Dar mi-am dat seama că nu intră pe uşă şi nici în lift. Aşa că am spart peretele. Stau la etajul 9 şi l-am pus pe post de perete. Acum am un perete inteligent la care mă uit ca la bibelou. Şi doar iarna îi dau drumul că face căldură. E excelent, mi-am vândut Mustangul ca să mi-l iau.”

În sfârşit, un alt „cumpărător mulţumit” este uimit de caracteristicile televizorului:

„Îl am de 2 luni şi deja sunt uimit, nu mai ştiu cum este sa mănânci de când ma uit pe canale de gătit 4k, nu am mai ieşit din casa, fiindca am vândut o sa îmi iau acest televizor, iar cutia în care stau este destul de comoda, iarna este perfect fiindcă generează multa căldură şi nu îngheţ de frig, în concluzie dacă ai bani şi îţi permiţi cumpăraţi o maşină de banii ăştia!”

Din păcate pentru vânătorii de „chilipiruri“, produsul este în acest moment trecut drept „indisponibil” pe site-ul emag, după ce probabil singurul exemplar din stoc a fost cumpărat de grădinarul omului de afaceri Ion Ţiriac.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: