Motorola are cel mai bun ceas inteligent: De ce Moto 360 e peste gadgeturile LG, Asus şi Samsung

Motorola are cel mai bun ceas inteligent: De ce Moto 360 e peste gadgeturile LG, Asus şi Samsung

Motorola Moto 360 e ceasul inteligent al anului.

Anul 2014 a fost plin de gadgeturi, dar mai ales de ceasuri inteligente. Sunt multe pe care le poţi alege, dar doar unul e cel mai bun.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nu putem închide anul 2014 fără să menţionăm şi cea mai populară categorie de gadgeturi: purtabilele. De la brăţări de fitness la ceasuri inteligente şi ochelari de tip Google Glass, acestea s-au vrut vedete. Au fost, dar nu au devenit cu adevărat utile. Totuşi, putem remarca un ceas util şi un etalon în acelaşi timp: Motorola Moto 360.

Când discutăm de ceasuri inteligente, avem trei lumi mari şi late: Samsung, Apple şi Google. Cea din urmă companie a făcut poate cel mai bun pas înainte cu platforma Android Wear construită pe scheletul Google Now. Ca să înţelegi de ce e aşa bună, trebuie să înţelegi Now. Încheiem cât de curând era web 2.0, adică a reţelelor sociale, şi mergem tot mai bine spre web 3.0, adică era în care serviciile online şi gadgeturile încearcă să prevadă ce vrem. Now face asta şi se descurcă excelent.

Un ceas inteligent nu este un telefon, cum a încercat Samsung cu Gear S, şi nu poate fi doar o brăţară de fitness, sunt nenumărate pe care le putem alege. Un ceas inteligent trebuie să fie util, cu o autonomie bună, care să nu îţi risipească timpul şi nici să nu necesite mereu atenţia ta. Trebuie să fie la fel de util ca telefon, dar doar cu părţile esenţiale.

Află de la Playtech de ce Motorola Moto 360 e ceasul inteligent al anului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: