Monitorul Philips PowerSensor îţi protejează ochii, planeta şi bugetul

Monitorul Philips PowerSensor îţi protejează ochii, planeta şi bugetul

Sub marca Philips este anunţat un nou model de monitor, de 24 inci, care are un consum de energie cu 80% ma mic şi mod LowBlue pentru protejarea ochilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul model de monitor Philips este anunţat de MMD, partener licenţiat pentru producţie. Îl poţi recunoaşte în comerţ după una dintre seriile: 240B7QPJEB sau 240B7QPTEB şi ar trebui să ştii că formatul imaginii este 16:10, nu 16:9 cum probabil te-ai obişnuit de la telefon. Foloseşte însă tehnologia IPS, dispune de conectivitate USB 3.0 şi dispune de tehnologia flicker free, pentru reglarea luminozităţii şi reducerii pâlpâirilor imaginilor redate pe ecran pentru o vizionare mai bună. Rezoluţia e full HD.

Monitorul are suport SmartErgoBase, pe care utilizatorii îl pot înclina, răsuci şi regla pe înălţime întocmai ca ecranul să poată fi adaptat conform preferinţelor utilizatorilor pentru a livra o experienţă de vizionare cât mai confortabilă. De asemenea, ca un beneficiu secundar, baza îţi păstrează cablurile ordonate.

Cât despre caracteristica eco-friendly, acest model e realizat în proporţie de 85% din mase plastice reciclate, iar economia de energie se face prin PowerSensor. Pe scurt, detectează când cineva e în faţa monitorului, astfel încât să se oprească atunci când nu îl foloseşte nicio persoană.

Pentru conectivitate mai dispui şi de porturi VGA, DisplayPort şi HDMI universal. Cele două variante ale noului monitor LCD Philips vor fi disponibile din această iarna în magazinele de specialitate la preţul de 1.570 de lei, respectiv 1.620 lei.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: