MMD a lansat monitorul Philips 276C8

MMD
a lansat monitorul Philips 276C8

FOTO Philips

MMD a lansat, pe 4 decembrie, monitorul Philips 276C8 cu rezoluţie Quad HD, diagonala de 27 inci şi conectivitate USB-C.

Ştiri pe aceeaşi temă

Philips 276C8 e construit cu o ramă deosebit de subţire şi are posibilitatea de ajustare prin înclinare pentru o poziţionare mai bună în cazul în care utilizezi mai multe monitoare. 

Philips 276C8 măsoară doar 6.1 mm grosime, şi are un design modern care se integrează perfect în orice mediu. Designul elegant al monitorului şi suportul sau au obţinut premiul Red Dot Design 2018. Rezoluţia CrystalClear QHD (2560x1440) aduce la viaţă fiecare imagine, în timp ce tehnologia IPS LED ofera unghiuri largi de vizualizare si culori realiste. Monitorul este echipat şi cu tehnologie Ultra Wide-Color, ce oferă un spectru de culori larg pentru imagini apropiate de realitate iar pentru gameri, acest monitor beneficiază de tehnologia AMD FreeSync si de un timp de răspuns ultra-rapid. 

Pentru o experienţă de utilizare plăcută chiar şi după perioade lungi de utilizare, monitorul Philips 276C8 oferă mai multe caracteristici menite să reducă oboseală ochilor utilizatorilor, cum ar fi modul LowBlue şi tehnologia EasyRead.

Portul USB-C permite alimentarea şi transferuri de date de mare viteză prin interfata USB 3.2.

Monitorul Philips 276C8 va fi disponibil începând cu luna decembrie la un preţ de 1719 Lei.

MMD este o companie deţinută integral de chinezii de la TPV, înfiinţată în 2009 printr-un acord de licenţă de marcă cu Philips. MMD comercializează şi vinde exclusiv afişaje LCD marca Philips în toată lumea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: