MMD lansează Philips 243B1, un monitor prietenos cu mediul

MMD lansează Philips
243B1, un monitor prietenos cu mediul

Philips 243B1

MMD anunţă lansarea monitorului LCD Philips 243B1 cu diagonala de 24 inci, rezoluţie Full HD (1920 x 1080), tehnologie de andocare USB-C şi conectivitate HDMI.

Ştiri pe aceeaşi temă

Monitorul Philips 243B1 e o alegere potrivită pentru cei atenţi la mediul înconjurător: nu doar că respectă standardele stricte de mediu, precum ENERGY STAR, EPEAT şi TCO, dar este echipat cu tehnologia PowerSensor, care poate economisi până la 80% din costurile energetice.

Philips 243B1 oferă simplitatea andocării cu un singur cablu USB-C. Utilizatorii trebuie doar să-şi conecteze notebook-ul compatibil direct la monitor folosind un cablu reversibil pentru a beneficia de transfer de date de mare viteză, datorită conexiunii USB 3.2, cu posibilitatea de a încărca notebook-ul.

Monitorul Philips 243B1 dispune de tehnologie Flicker-Free şi LowBlue Mode, precum şi de SmartErgoBase, putând fi pivotat, înclinat şi rotit. Conectivitatea uşoară este garantată datorită unei multitudini de opţiuni, inclusiv DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB 3.2 Gen 2, HDCP, RJ45 etc.

Revenind la caracteristicile eco-friendly, PowerSensor-ul încorporat detectează automat prezenţa utilizatorului şi ajustează luminozitatea monitorului, ceea ce duce la o economie de energie de până la 80%. Philips 243B1 este echipat cu un LightSensor care ajustează automat luminozitatea imaginii pentru a se potrivi condiţiilor de iluminare din cameră, precum şi un comutator de alimentare pentru a asigura zero consum de energie. Livrat într-un ambalaj 100% confecţionat din materiale reciclabile, Philips 243B1 se bazează pe 85% plastic reciclat şi este complet lipsit de substanţe nocive precum mercur, plumb şi PVC / BFR.

Monitorul Philips 243B1 va fi disponibil începând cu luna martie 2020, la un preţ recomandat de 1249 lei.

MMD este o companie deţinută integral de TPV, înfiinţată în 2009 printr-un acord de licenţă de marcă cu Philips.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: