MMD anunţă lansarea monitoarelor cu touchscreen Philips 172B9TL si 242B9TL

MMD anunţă lansarea monitoarelor cu touchscreen Philips 172B9TL si 242B9TL

Monitor cu touchscreen Philips 242B9TL.

MD anunţă lansarea noilor monitoare cu touchscreen Philips 172B9TL( cu diagonala de 43.2 cm) si 242B9TL (cu diagonala de 60.5 cm) ce beneficiază de tehnologia SmoothTouch şi tratament anti-Glare pentru utilizare în orice condiţii de iluminare ambiantă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noile monitoare dispun de tehnologia SmoothTouch, ceea ce înseamnă că ecranul beneficiază de de un touchscreen capacitiv în 10 puncte pentru o interacţiune mai rapidă. Suprafaţa de sticlă asigură protecţie împotriva zgârieturilor până la 7H. Acest lucru este extrem de important pentru anumite industrii, precum supermarketurile, firmele de logistică şi HoReCa, unde este nevoie de o soluţie touchscreen fiabilă şi rezistentă pentru a rula diversele aplicaţii. 

Imaginile afişate sunt clare si au culori puternice datorită stratului anti-Glare (abreviat AG), care poate reduce strălucirea ecranului touchscreen şi, prin urmare, nu este nevoie de un film suplimentar pentru confortul ochilor chiar si în interioare cu lumini direcţionate direct către monitor. Monitoarele Philips sunt certificate IP65 (doar frontal) pentru rezistenţă la apă şi praf. Acest lucru asigură protecţie împotriva stropilor de apă şi a prafului pe timpul utilizării.

Monitor cu touchscreen Philips 242B9TL.

Cele două monitoare, Philips 172B9TL şi 242B9TL, au conectivitate HDMI, DisplayPort şi beneficiază de două port-uri USB 3.1 pentru transfer de date de mare viteză. Pentru îmbunătăţirea experienţei de utilizare şi asigurarea unei productivităţi sporite, monitoarele cu touchscreen pot fi utilizate cu: direct cu degetul, cu un stylus pasiv din ţesătură conductivă sau cauciuc şi anumite tipuri de mănuşi, făcând experienţa cât mai simplă posibil. 

Noile monitoare tactile de 17 inci şi 24 inci oferă, de asemenea, atât SmartStand-ul Philips cu structură de tip Z cu înclinare lină, reglare pe înălţime şi capacităţi de pliere pentru diferite poziţii ergonomice, cât şi suportul VESA pentru flexibilitate maximă. Noile monitoare touchscreen Philips beneficiază de tehnologia SmartContrast, o tehnologie unică care ajustează automat culorile şi intensitatea luminii de fundal. Mai mult, ecranul lui Philips 242B9TL are rezoluţie îmbunătăţită, Full HD (1920 x 1080) si culori realiste. Astfel aceste modele beneficiaza de tehnologia LowBlue si Flicker-Free pentru o utilizare mai confortabilă pentru ochii utilizatorului.

Monitor Philips 172B9TL.

 

Pe lângă noile modele, MMD anunţă şi o nouă versiune a ecranelor tactile anunţate anterior (242B9T, 222B9T, 172B9T şi 162B9T) care vin acum fără suport. Aceste modele sunt o opţiune bună pentru cei care doresc să utilizeze suportul de montare VESA pentru instalaţii fixe. Standul a fost eliminat pentru a ajuta la protejarea mediului înconjurător şi a oferi mai multă flexibilitate şi opţiuni de optimizarea a bugetului clienţilor şi partenerilor. 

Modelele Philips 242B9TN, 222B9TN, 172B9TN şi 1629TN sunt disponibile acum la preţul recomandat de 1703 lei, 1459 lei 1606 lei, respectiv 1215 lei. Monitoarele Philips 172B9TL şi 242B9TL sunt disponibile acum la preţul recomandat de 1801 lei respectiv 1947 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările