Logitech lansează StreamCam, o cameră web pentru creatorii de conţinut

Logitech lansează StreamCam, o cameră web pentru creatorii de conţinut

Logitech StreamCam

Logitech a lansat pe 11 februarie StreamCam, o nouă cameră web, dezvoltată mai ales pentru creatorii de conţinut şi streamerii pasionaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

StreamCam dispune de o rezoluţie de 1080p şi 60 de frame-uri pe secundă, conectivitate USB-C şi opţiuni de instalare flexibile, dovedind o performanţă îmbunătăţită atunci când este folosită împreună cu software-ul Logitech Capture. Acesta îi oferă funcţionalităţi care automatizează expunerea, încadrarea şi stabilizarea imaginii.

Utilizată împreună cu software-ul Logitech Capture, StreamCam este potrivită pentru streaming-ul pe YouTube, Facebook, Twitch, Instagram şi alte reţele sociale. 

Principalele caracteristici ale camerei sunt:

  • Smart focus cu recunoaştere facială şi expunere care ajută la redarea unei imagini clare

  • Smart framing cu AI, pentru păstrarea constantă în cadru

  • Stabilizarea imaginii

  • Video vertical full HD, pentru story-urile de Instagram şi Facebook

  • Setări audio stereo şi dual-mono, pentru întregistrarea sunetului

StreamCam este, de asemenea, compatibilă cu aplicaţiile XSplit şi Open Broadcaster Software (OBS).


Odată cu lansarea StreamCam, o nouă versiune a software-ului Logitech Capture va fi disponibilă pentru clienţii actuali, cu suport extra pentru o versiune beta pentru macOS. Versiunea actualizată va include funcţionalităţi precum Dark Mode, noi efecte, texte live şi multe altele. Logitech Capture este disponibilă gratuit pe Logitech.com.

StreamCam va fi disponibilă pe Logitech.com şi în magazinele partenerilor începând cu luna aprilie 2020, la un preţ recomandat de 769 RON.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: