LG vine cu o inovaţie: orice suprafaţă din sticlă poate fi un display

0
Publicat:
Ultima actualizare:
LG Led Film

Noul LG Colour Transparent LED Film transformă orice suprafaţă de sticlă, de la vitrinele comerciale până la pereţii sediilor centrale, în display pentru imagini sau materiale video.

Conţinutul apare într-o gamă de 1,7 milioane de culori. Luminozitatea este gândită şi pentru utilizarea în interior şi în timpul nopţii, astfel încât LG Colour Transparent LED Film este potrivit în toate centrele comerciale.

Transparenţa de 73% asigură trecerea fără probleme a luminii ambientale sau a luminii direcţionate prin conţinut, acesta fiind totuşi vizibil. Atunci când afişajul este oprit, prezenţa sa pe sticlă este neobservabilă.

LG LED Film poate fi desfăşurat de-a lungul unei suprafeţe cu raza de curbură de până la 1100 mm într-o instalaţie convexă.

Ecranele au protecţie UV pentru a asigura menţinerea intensităţii culorilor chiar şi atunci când sunt instalate în ferestre orientate spre exterior. Pitch-ul de 24 mm este perfect pentru display-uri mari, menite să afişeze logo-uri sau animaţii.

Filmul se poate instala cu uşurinţă şi conţinutul poate fi redat prin intermediul playerului media sau printr-o platformă integrată.

LG Led Film
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite