LG a început producţia bateriilor curbate şi a celor în formă de cablu. Gadgeturile se pot schimba de la anul

LG a început producţia bateriilor curbate şi a celor în formă de cablu. Gadgeturile se pot schimba de la anul

Bateriile curbate sau cele inserate într-un cablu pot aduce pe piaţă astfel de gadgeturi FOTO LG

LG a anunţat o nouă generaţie de baterii, care deschid drumul către dispozitivele curbate. Divizia LG Chem va fabrica bateriile curbate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania a anunţat, printr-un comunicat de presă, că a reuşit să fabrice baterii cu diferite forme, care nu mai sunt dependente de forma rectangulară. Practic, LG anunţă baterii curbate, baterii în trepte sau în cabluri. Bateriile în trepte sunt deja o realitate în telefoane cum ar fi Moto X sau LG G2, iar producţia bateriilor în cabluri va începe în următorii ani.

LG explică faptul că o baterie în trepte înseamnă montarea a două baterii, una peste altă. Practic, se foloseşte de spaţiul existent pentru a creşte capacitatea şi autonomia unui dispozitiv. LG doreşte să elimine spaţiile nefolosite din interiorul unui gadget.

Dar partea cea mai interesantă, pe lângă aceste baterii în trepte, care pot creşte capacitatea bateriei cu până 16%, sunt bateriile curbate, care vor fi montate pe telefoane, tablete sau ceasuri inteligente. Designul flexibil este deja o realitate experimentată de producători, dar care va fi adusă pe piaţă la finalul acestui an. LG are un patent pentru tehnologie Stack&Folding, care permite reducerea stresului fizic atunci când fabrică o astfel de baterie. Producţia de masă a fost pornită luna aceasta, iar bateriile vor dota următoarele gadgeturi LG.

LG Chem vorbeşte şi despre bateria cablu, care poate fi montată pe gadgeturi purtabile, care se flexează şi care pot fi "înnodate". Deoarece designul foloseşte puţină energie, bateria nu se încălzeşte. De asemenea, bateriile vor fi rezistente la apă.

Haideţi să discutăm pe Facebook Tech Adevărul. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările