Internetul vuieşte după ce Apple Watch a ajuns la încheietura primilor clienţi: reacţiile de pe reţelele sociale

Internetul vuieşte după ce Apple Watch a ajuns la încheietura primilor clienţi: reacţiile de pe reţelele sociale

Apple Watch a trecut şi prin mâna Tech Adevărul FOTO Vlad Andriescu

Apple Watch a ajuns în magazine şi în mâinile primilor clienţi din ţările unde acesta e disponibil deja. Clienţii au publicat pe reţelele sociale primele imagini cu gadgetul şi cu rândul la magazinele care-l distribuie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Apple Watch a fost lansat la precomandă pe 10 aprilie, iar în România nu va ajunge prea curând pe cale oficială. Cei de la QuickMobile au promis că-l vor avea pe 24 aprilie, adică azi, dar urmează să vedem dacă se vor ţine de promisiune.

Între timp, acum o săptămână, Tech Adevărul a testat dispozitivul la Londra, în cadrul Apple Store.

Am remarcat în primă fază cât de uşoare sunt ceasurile. Sunt, de asemenea, foarte elegante şi, dacă nu doreşti un ceas cu formă clasică, cum ar fi LG Watch, Motorola Moto 360, în viitor ar putea fi o alegere cu stil. Un lucru esenţial acum e că Apple Watch e destinat doar utilizatorilor de iPhone, în timp ce dispozitivele cu Android Wear funcţionează doar cu Android. Aşa că dacă ai iPhone şi vrei un ceas mai complex, asta e singura variantă. Ceasurile sunt chiar elegante şi mai subţiri decât în poze. Cumva, m-au surprins. Mă aşteptam să fie chiar urâte sau masive.

Dacă e să compar experienţa aceasta cu cea dintr-un magazin de ceasuri obişnuite, Apple Watch dezamăgeşte, în primul rând pentru că nu îl poţi testa cu adevărat.

Cu toate acestea, şi la Londra se înghesuie lumea după ceas. Am întrebat când aş putea să primesc ceasul, dacă îl comand atunci. Iunie e data estimată de angajaţi.

Citeşte mai mult despre experienţa din Apple Store în acest articol.

Reacţiile oamenilor pe reţelele sociale pot fi citite aici. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările