Imprimantele laser sunt costisitoare, iar Epson crede că în aceleaşi costuri poate oferi mai mult prin cele inkjet

Imprimantele laser sunt costisitoare, iar Epson crede că în aceleaşi costuri poate oferi mai mult prin cele inkjet

Noile imprimante de la Epson, rivale directe pentru cele laser.

Epson lansează în România noua gamă de imprimante şi scannere ultrarapide WorkForce. Acestea sunt concepute drept „laser killers“, la costuri de printare şi un consum de energie mai mici decât echipamentele laser similare. Epson promite şi viteze de până la 130 de imagini pe minut.

„Ţintim în perioada următoare sectoarele bancar, medical, juridic, cabinetele de avocatură şi sectorul public, având în vedere volumele mari de printare şi de scanare de care au nevoie. Pentru aceste verticale lansăm şi cele mai rapide scannere business, care pot fi integrate în orice sistem de gestionare a documentelor“, a adăugat Alina Silvestru, Specialist Marketing, Epson România şi Bulgaria.

„Forţa de muncă“ Pro: WorkForce Pro 5000 cu noua tehnologie PrecisionCore

Seria WorkForce Pro WF-5000 (WF-5690DWF, WF-5190DW, WF-5620DWF şi WF-5110DW) este concepută pentru toţi cei care vor să reducă costurile operaţionale şi impactul asupra mediului. Imprimantele şi multifuncţionalele A4 din această gamă oferă o reducere cu până la 50% a costurilor de printare pe pagină1 şi un consum al energiei cu până la 80% mai mic în comparaţie cu imprimantele şi multifuncţionalele laser din aceeaşi categorie2. Un set de cartuşe de cerneală permite imprimarea a până la 4.000 de pagini, la viteze de până la 20 de pagini pe minut.

Modelele se bazează pe noua tehnologie dezvoltată de Epson, PrecisionCore, adaptând caracteristicile de la presele industriale la imprimantele pentru grupuri de lucru şi birouri. Tehnologia Epson de înaltă performanţă cu cap de printare piezo (TFP) utilizată în prezent la imprimantele de mari dimensiuni, segment în care Epson este lider de piaţă, devine astfel disponibilă şi clienţilor care caută soluţii de imprimare flexibile pentru alte industrii şi afaceri. PrecisionCore asigură culori superioare, calitate îmbunătăţită a imprimării şi durabilităţii, pe cea mai largă gamă de medii de tipărire.

Epson WorkForce DS-560 adaugă conectivitatea Wi-Fi procesului de scanare a documentelor. Produsul este conceput pentru grupuri de lucru mai mici sau pentru recepţiile companiilor care au nevoie de scanarea unor volume reduse, dar necesită integrarea uşoară a dispozitivului în sistemele de gestionare a documentelor. Produsul beneficiază de o nouă aplicaţie mobilă, permiţând utilizatorilor să scaneze documente şi să le transmită direct către dispozitive mobile.

Costurile noilor echipamente

Cu „ochii“ pe foaie

WorkForce DS-860 şi varianta cu conectare la reţea, DS-860N, oferă viteze de scanare de 65 pagini pe minut sau 130 imagini pe minut pentru scanarea duplex, chiar şi la 300 dpi. O caracterisitcă specială a noilor scannere este avertizarea utilizatorilor în cazul în care scannerul a fost alimentat cu prea multe pagini. Ambele modele sunt ideale pentru medii care necesită capacităţi de scanare rapidă a unor volume mari de documente.

Modelul care se conectează în reţea oferă o interfaţă cu funcţie de scanare prin buton de comandă, permiţând configurarea şi optimizarea unor sarcini predeterminate. Astfel, diferitele tipuri de documente precum facturile, contractele sau chestionarele sunt stocate corect şi pot fi procesate automat. Alternativ, pot fi predefinite şi selectate cu uşurinţă şi opţiunile care permit scanarea şi trimiterea direct pe email sau pe Share Point a documentelor.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: